Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87840 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Blitzu

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #510 : 19.Oct.2018, 06:03:27 p.m. »
Off topic: aripile si capota sunt elemente care tin de estetică, aerodinamica Si protectie(apa,praf,noroi etc),nu sunt elemente de siguranță.
"Rollcage-ul" masinii,ca sa-i zicem asa,e tot ce se ascunde sub panourile alea frumoase si ondulate ca formele unei femei
Ca pieton: ai vrea(In cazul in care s-ar intampla) sa te lovească o masina(chiar si o Vitara) cu aripi si capota din plastic sau cu panouri din tabla cat mai subtire,decât un Aro 244
I rest my case

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #511 : 19.Oct.2018, 06:08:57 p.m. »
Ca pieton: ai vrea(In cazul in care s-ar intampla) sa te lovească o masina(chiar si o Vitara) cu aripi si capota din plastic sau cu panouri din tabla cat mai subtire,decât un Aro 244

Sigur nu!!! :nueu:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ...

Offline dacbuc

« Răspuns #512 : 19.Oct.2018, 07:32:51 p.m. »
Are cineva idee cum pot afla codul de piesa al noii antene de Vitara FL? Parca as pune una genuine in loc de aftermarket...
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #513 : 19.Oct.2018, 08:45:56 p.m. »
Are cineva idee cum pot afla codul de piesa al noii antene de Vitara FL? Parca as pune una genuine in loc de aftermarket...
  Dar tu asa optimist esti incat sa crezi ca deja se poate aduce antena?! :)  Eu sunt multumit de aftermarket-ul meu. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Bono.

« Răspuns #514 : 19.Oct.2018, 08:59:42 p.m. »
Scuze, poate nu am fost atent la cele FL, dar care e diferenta?
  • Suzuki Vitara

Offline AT

« Răspuns #515 : 19.Oct.2018, 09:21:08 p.m. »
Pentru cei care doresc sa vada "live" noul facelift, in parcarea service-ului Autonet am vazut astazi doua exemplare Vitara facelift.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline enicky

« Răspuns #516 : 19.Oct.2018, 09:48:28 p.m. »
Scuze,... dar care e diferenta?
  La fl antena este mai mare decat "originalul".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dogy

« Răspuns #517 : 25.Oct.2018, 11:22:34 a.m. »
Ce mi se pare dubios este ca, potrivit acestei oferte din Elvetia, acolo exista si varianta cu motorizare 1.0 cu 4x4 si AT, ceea ce nu exista nici macar in oferta din Ungaria (eram convins ca nu se fabrica). Nu-mi dau deama daca echiparea UNICO este echivalentul lui Cool ori Passion de la noi.
Tind sa cred ca e vorba dedpre Cool, ceea ce este iarasi dubios - credeam ca nu se mai fabrica 4x4 Cool, dar are si AT!
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #518 : 25.Oct.2018, 11:42:38 a.m. »
Unico e Cool în România. 
O altă deosebire,  în Elveția nu se mai poate comanda doar tracțiune față.

Offline Myhay

« Răspuns #519 : 25.Oct.2018, 11:43:58 a.m. »
Asa credeam si eu despre dotarile la Baleno , ca nu exista oglinda retrovizoare interioara heliomata pt Baleno. Am ramas surprins sa aflu ca in alte tari exista si dotarea aceasta. Din pacate au considerat ca romanasii nu au ''nevoie'' de aceasta optiune. Plateam cu mare placere in plus pentru ea si nici exista posibilitatea tehnica sa mai montez acum separat din ce am inteles.  :(
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic