Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 91116 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bono.

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #500 : 19.Oct.2018, 12:35:13 p.m. »
Ma scuzi. Ma refeream la tabla. Mi-a fugit gandul in alta parte :))). Tot speram sa nu ma taxeze cineva :))
  • Suzuki Vitara

Offline Bono.

« Răspuns #501 : 19.Oct.2018, 12:37:10 p.m. »
Offtopic legat de tabla. In posesia dealerului erau 2 vitara din care puteam sa aleg. La una deja era indoita o portiune de tabla de pe capota probabil in locul unde apesi pe ea ca s-o inchizi. Am ramas masca. Sincer doar loganul mi-a dat asa o impresie proasta legata de tabla. In fine.
  • Suzuki Vitara

Offline ...

« Răspuns #502 : 19.Oct.2018, 12:59:31 p.m. »
La alte marci capota e din plastic, sa nu mai zic de aripi. Nu ruginesc, dar nici nu absorb forte in caz de impact...

Offline smiley

« Răspuns #503 : 19.Oct.2018, 01:04:44 p.m. »
@Bono. Capota la orice masina se inchide singura, te folosesti de gravitatie, adica o eliberezi la 20 cm. Tabla subtire e un trend care cred eu ca nu-i prezent doar la Suzuki.
@cad in caz de accident tabla nu are nici o contributie. Structura masinii si modul cum ea se deformeaza absoarbe impactul .

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline Bono.

« Răspuns #504 : 19.Oct.2018, 01:08:11 p.m. »
Nu cred ca modul de inchidere a capotei am vrut sa scot in evidenta. Mesi oricum de sfat.
  • Suzuki Vitara

Offline ...

« Răspuns #505 : 19.Oct.2018, 01:46:53 p.m. »
@cad in caz de accident tabla nu are nici o contributie. Structura masinii si modul cum ea se deformeaza absoarbe impactul .
O fi, sunt doar parerolog, ma gandeam totusi ca una e sa zboare bucati de plastic din prima, si alta e ca tabla capotei sa opuna ceva rezistenta, cat de mica, si sa se deformeze...

Offline kellogs

« Răspuns #506 : 19.Oct.2018, 03:38:20 p.m. »
Chiar ieri ce ma uitam la un videoclip cu restaurarea unui Trabant. Da, ati ghicit, nici pic de rugina ;) Si nici ros de sobolani nu era. LA ce tehnologii avem cred ca maine pomaine ne turnam diverse parti de caroserii pe la diverse ateliere, chiar si auto. Carton sa fie!
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline wolfin

« Răspuns #507 : 19.Oct.2018, 03:42:03 p.m. »
Vitara mea a luat nastere in urma casarii unui espace. Haionul era de tabla. Restu...plastic sau sticla. La vremea lui avea 5 stelute ncap
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Bono.

« Răspuns #508 : 19.Oct.2018, 03:45:29 p.m. »
Sunt inca nelamurit, chiar si dupa ce am rasfoit topicul cu rugina. Are sau nu tabla galvanizata noua vitara facelift? Intelesesem ca tabla are grosime de 0.6, nu ma prea pricep insa mie mi s-a parut foarte subtire. Vreo parere? Post sa spun ca vechiul meu focus din 2001 avea tabla mult mai groasa, usa mai grea, capota la fel...
  • Suzuki Vitara

Offline Myhay

« Răspuns #509 : 19.Oct.2018, 05:30:49 p.m. »
In zilele noastre cam toate masinile se fac asa. Trendul eco , sa cheltuie cat mai putin etc.  Nu se mai pune ca pe vremuri tabla de 1 tzol ( vb vine). Si , Fordul tau din 2001 nu consuma cat consuma Vitara , corect? Vitara consuma mult mai putin la aceeasi putere sau mai mare si este si SUV ( alt confort etc).
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic