Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87839 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #490 : 15.Oct.2018, 03:12:22 p.m. »
@enicky pozitia in scaun nu e minunata..poate pe noua vitara sa fi schimbat sezutul si sustinerea laterala.

in rest ce am mai reusit cu un suport lombar...e mai ok la drum lung.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Lerua07

« Răspuns #491 : 15.Oct.2018, 03:59:57 p.m. »
La acest facelift doar plasticul de la plansa de bord mi se pare un pas inainte, restul... e cancan. Eu as alege tot versiunea 2015 cu motor 1,6, poate cel mult cu cutie automata !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

« Răspuns #492 : 15.Oct.2018, 04:22:59 p.m. »
@enicky pozitia in scaun nu e minunata..
   Eu la masura mea xxl/1,75  am stat pe scaun exact ca in a mea,  mi s-a parut identic si m-am simtit ok. Doar in Volvo xc40 am mai stat bine.
La acest facelift doar plasticul de la plansa de bord mi se pare un pas inainte, restul... e cancan.
    Sub alta forma, dar tot asta am zis si eu. Imbunatatiri care n-au necesitat schimbari radicale de matrite, linie tehnologica, etc. Daca faceau ceva si la fetele de usi era bine. Cred ca la ale mele o sa le fac eu ceva, pana la urma.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dogy

« Răspuns #493 : 15.Oct.2018, 08:50:22 p.m. »
Da, fetele de usi sunt singurul mare minus al masinii. In rest, eu n-am multe reprosuri sa-i fac.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline TsE

« Răspuns #494 : 16.Oct.2018, 04:48:41 p.m. »
Se mira un nene azi, la salonul auto, "ce or avea toti de iși iau Vitara?". Păi, daca faci drive test nu mai vrei altceva!

Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk

Vitara S AT Allgrip Bleu&Noir TSE
Swift GL Hybrid Bleu XXX

Offline TsE

« Răspuns #495 : 17.Oct.2018, 04:14:20 p.m. »
Pentru ca sunt 100% de acord cu antevorbitorii, ii voi cita, apoi voi pune niste poze:

New Vitara face-lift am reusit s-o vad la SAB in "carne si oase:
- in fata exista o grila noua, cromata, destul de reusita(pt. cine nu este deranjat de "stralucire'), dar in privinta careia am indoieli asupra fiabilitatii .
- in continuarea drl este iarasi o zona cromata
- la spate troneaza st./dr. doua lampi mari rosii care ar vrea sa faca masina sa para mai mare, dar parca sunt mai uratele ca primele
  Impresia se schimba cand sunt aprinse, arata mult mai bine, un bec led rosu in oglinda  reflecta prin sticla cu trei dungi orizontale.
- lampa din bara, cum se stie, 2 in 1 cu un bec rosu pt. ceata, sticla alba
- la interior, da, bordul este de 2018, moale, finut, dar atat, fetele de usi tot la fel(din plastic de galeata!)
- antena este si ia model nou(pt.Vitara), mai lunga. 

Cu cotiera propusa pe Luxus.
Sigla Suzuki din fata este mai simpla, iar senzorul de Radar este amplasat sub numarul de inmatriculare - vezi foto.

PS nu pot pune pozele direct... incerc cu alte metode.
Cotiera:

Vitara S AT Allgrip Bleu&Noir TSE
Swift GL Hybrid Bleu XXX

Offline Bono.

« Răspuns #496 : 19.Oct.2018, 12:14:55 p.m. »
Buna ziua. In curand o sa fiu posesor de new vitara 1.4 passion dual tone 2wd MT. Mie personal, mi se pare un mare upgrade fata de ce era inainte. Am fost prin vara sa ma uit la prefacelift si am ramas dezamagit de calitatea bordului. Insa la facelift parca e mult mai ok. Apropo, vopseaua este galvanizata? Dealerul mi-a raspuns afirmativ...
  • Suzuki Vitara

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #497 : 19.Oct.2018, 12:18:36 p.m. »
E vopsea ecologica pe baza de apa
E un topic dedicat ruginii pe forum
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6351.msg252883#msg252883
Pe romaneste asta e punctul slab al noilor suzuki, vopseaua proasta
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Bono.

« Răspuns #498 : 19.Oct.2018, 12:21:23 p.m. »
Am tot citit, insa ma gandeam ca s-o fi schimbat ceva cu facelift-ul. Nu prea am incredere in ce spune dealer-ul respectiv, care imi vindea gogosi ca poti face mirorrlink sa vezi videoclipuri pe youtube de pe un telefon cu android. Cu toate ca eu intrebasem cu totul altceva(legat de maps, waze)
  • Suzuki Vitara

The following users thanked this post: Miria2018

Offline ...

« Răspuns #499 : 19.Oct.2018, 12:33:34 p.m. »
Sper ca n-ai intrebat daca vopseaua este galvanizata. :D