Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87838 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #480 : 14.Oct.2018, 05:07:41 p.m. »
Dacă ai semnat contractul și ai plătit avansul înseamnă că ai ales mașina,  cu led sau fără,  în funcție de nivelul de echipare ales. Sau am înțeles eu greșit?

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #481 : 14.Oct.2018, 06:53:11 p.m. »
1. Passionul venea inainte si la facelift cu xenon;
... cu bec halogen in far cu lupa, pe faza scurta.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline enicky

« Răspuns #482 : 14.Oct.2018, 07:37:27 p.m. »
@petrikz, nu teai documentat inainte sa comazi?!
     Dar tu te-ai documentat?! :)  Nu prea...
 Deci @petrikz  hai s-o lamurim putin : inainte de facelift variantele cool si passion au avut doar lumini halogen.
  Varianta Spirit si Luxus aveau led pe "scurta" si halogen pe "lunga". Toate variantele au far cu lupa ptr. faza "scurta", asta facilitand folosirea xenonului. Instalatia xenon se cumpara de la firma specializata pe accesorii universale dar sa fie acelasi model de bec ca cel de pe masina. Instalarea este relativ simpla, are si o schema ca s-o faci singur sau ti-o instaleaza un electrician auto, poate chir cei care ti-o vand, sau un centru de montat alarme.
Iar a schimba farul cu unul pe led cred ca este foarte costisitor.
  Din "istoria" de acum trei ani, toti cei pe care i-am contactat cereau avans, asa ca nu vad ceva ciudat ca ti-au cerut .

« Ultima Modificare: 14.Oct.2018, 07:55:33 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline steph

« Răspuns #483 : 14.Oct.2018, 07:53:14 p.m. »
Passion avea si inainte de fl, are si acum halogen atat pe scurta cat si pe lunga.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline tac

« Răspuns #484 : 14.Oct.2018, 08:38:06 p.m. »
Greseala mea, atunci.
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina

Offline petrikz

« Răspuns #485 : 14.Oct.2018, 09:23:53 p.m. »
Nu prea am reusit eu sa ma exprim corect, si-mi pare rau pentru asta.
Masina este cumparata (adica mi s-a facut un contract de V-C) si din ce am inteles de la alti dealeri auto, avansul se plateste dupa momentul rezervarii masinii, ulterior, inainte de a ajunge masina se va face plata integrala.

@berila_mz din momentul ce am dorit masina asta si am primit oferte mai slabe din alte parti apropiate, am decis sa raman aici... atata timp cat am refuzat o masina cu un tip de culoare pe care nu o doream, cred ca am procedat destul de bine si nu am fost "pacalit"(nu e ca si cum voi recomanda agentul de vanzari sau firma implicit).   

@enicky Mersi fain, ideea e ca eu doar te intrebam cum ai procedat, datorita faptului ca masina vine cu halogen multireflector si imi doream sa stiu daca e in regula cu montarea lor( in ideea de a nu avea probleme de partea legislativa ).

@rexkrokiDAU Ai inteles bine. Ideea era daca are cineva cunostinta de pretul lista a farurilor cu led (ma grabeam cand am scris post-ul si nu am reusit sa spun exact ce voiam).

Multumesc frumos pentru raspunsuri. Cu stima  >:D<

• Suzuki Vitara Passion 1.4 2WD 2018, Renault Symbol 1.5dci 2007
Simplicity is the ultimate sophistication.

Offline enicky

« Răspuns #486 : 14.Oct.2018, 10:11:38 p.m. »
Citat
@enicky Mersi fain, ideea e ca eu doar te intrebam cum ai procedat, datorita faptului ca masina vine cu halogen multireflector si imi doream sa stiu daca e in regula cu montarea lor( in ideea de a nu avea probleme de partea legislativa ).
   Cu xenonul montat si led pe pozitie am facut ITP-ul si nu mi-a zis nimeni nimc ! Faza lunga a ramas "originala". Probabil ca se confunda cu led-ul... presupun. Si daca totusi ai fi respins, in 3 min se pune halogenul la loc. Cel mai important este ca nu deranjezi in trafic. Ca idee, xenonul este de 4300K iar pozitia idem(warm).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #487 : 15.Oct.2018, 10:34:41 a.m. »
   New Vitara face-lift am reusit s-o vad la SAB in "carne si oase" ! Autonet a expus doua Vitare. (am scris si aseara dar vad c-a disparut)
 S-o iau cu "inceputul" :
- in fata exista o grila noua, cromata, destul de reusita(pt. cine nu este deranjat de "stralucire'), dar in privinta careia am indoieli asupra fiabilitatii .
- in continuarea drl este iarasi o zona cromata
  Rezultatul este destul de "sclipicios", spre chinezarie ieftina, dar parerile se impart
- la spate troneaza st./dr. doua lampi mari rosii care ar vrea sa faca masina sa para mai mare, dar parca sunt mai uratele ca primele
  Impresia se schimba cand sunt aprinse, arata mult mai bine, un bec led rosu in oglinda  reflecta prin sticla cu trei dungi orizontale.
- lampa din bara, cum se stie, 2 in 1 cu un bec rosu pt. ceata, sticla alba
As spune ca modificarile exterioare sunt relativ subtile, pentru un neavizat,  nu le-ar remarca.
- la interior, da, bordul este de 2018, moale, finut, dar atat, fetele de usi tot la fel(din plastic de galeata!)
- antena este si ia model nou(pt.Vitara), mai lunga. 
Culori : mustarul de lansare, superba culoarea si a doua masina, un portocaliu-cacaniu.

De retinut,  presurile din cabina gen tavita.   Autonet are la piese auto un set de presuri pt. Vitara, gri si gen tavita cu marginile mai inalte, numai bune iarna, dar si vara. Nu stiau pretul.

Offline smiley

« Răspuns #488 : 15.Oct.2018, 11:02:23 a.m. »
@enicky Sunt 2 tipuri de grila, cel putin asa am vazut pe net, una cromata si una piano black - cam dur sa zici ca-i chinezarie ieftina =((
Cat despre stopuri... poate sunt mai mari sa aiba loc sa ascunda senzorii de Trafix :-?

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline enicky

« Răspuns #489 : 15.Oct.2018, 11:21:42 a.m. »
Asa vazuzem si eu in poze, dar poate n-o aveau ei, nu stiu.
Daa, e o moda acum cu mult crom la grila, e chestie de gust, am mai spus, unora le place, altora nu . Vitara f.l. e la limita superioara spre "mult".

Ce as mai putea sa remarc pozitiv este faptul ca Vitara este una din putinile masini in care stai bine pe scaun fara sa faci multe reglaje. Sunt modele cu pret dublu in care cu greu mi-am gasit o pozitie buna.
Idem si pentru zona pasager-dreapta !