Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87849 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #470 : 13.Oct.2018, 08:33:03 a.m. »
Tocmai am vorbit mai devreme cu cineva (cetatean roman) care mergea in Ungaria sa-si ridice noul Vitara.
O sa-l rog sa-mi trimita niște poze cu masina. Deci pt. Passion 1.4 Allgrip MT a plătit deocamdată 13200 Euro.

Offline shpeedy

« Răspuns #471 : 13.Oct.2018, 11:51:30 a.m. »
Tocmai am vazut si pe strada o Vitara facelift cu numere rosii...

Imi place cum s-a miscat Suzuki de la lansarea oficiala a facelift-ului pana la aparitia efectiva pe strazi.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #472 : 13.Oct.2018, 02:19:52 p.m. »
E exceptia
Cu jimny si swft sport mai asteptam, probabil nu le considera vandabile in Ro
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

« Răspuns #473 : 13.Oct.2018, 11:12:01 p.m. »
E exceptia
   C-au si avut multe modificari ! Linia mergea deja, au schimbat niste repere, poate la 1.0 a fost mai greu.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline petrikz

« Răspuns #474 : 14.Oct.2018, 03:11:03 p.m. »
Salutare din nou,

Am reusit sa dau comanda de un Vitara Facelift 1.4 MT 140cp Passion 2WD prin programul Rabla si sper sa fie o alegere cumva "inteleapta", deoarece, am testat doar doua masini,neavand contact cu acest brand si am zis ca ar fi un pas bun pe care l-as face acum, pentru cativa ani.
Voiam sa va intreb, daca sunt posesori de masina mentionata cu faruri LED si imi pot spune ce pret ajung led-urile?Se merita? Daca nu, in viitor exista posibilitatea de a monta niste xenoane, la preturi mai decente decat cele pe care le ofera dealerii?

Mentionez faptul ca masina va iesi din fabrica pe data de 12 noiembrie si am platit deja un avans considerabil dealer-ului. Va multumesc anticipat  :">

• Suzuki Vitara Passion 1.4 2WD 2018, Renault Symbol 1.5dci 2007
Simplicity is the ultimate sophistication.

Offline Lerua07

« Răspuns #475 : 14.Oct.2018, 03:29:54 p.m. »
Vitara are led numai pe faza scurta, iar daca se arde se schimba farul cu totul.......
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: ambmihai

Offline Blitzu

« Răspuns #476 : 14.Oct.2018, 03:47:33 p.m. »
Salutare din nou,

Am reusit sa dau comanda de un Vitara Facelift 1.4 MT 140cp Passion 2WD prin programul Rabla si sper sa fie o alegere cumva "inteleapta", deoarece, am testat doar doua masini,neavand contact cu acest brand si am zis ca ar fi un pas bun pe care l-as face acum, pentru cativa ani.
Voiam sa va intreb, daca sunt posesori de masina mentionata cu faruri LED si imi pot spune ce pret ajung led-urile?Se merita? Daca nu, in viitor exista posibilitatea de a monta niste xenoane, la preturi mai decente decat cele pe care le ofera dealerii?

Mentionez faptul ca masina va iesi din fabrica pe data de 12 noiembrie si am platit deja un avans considerabil dealer-ului. Va multumesc anticipat  :">
Salut.
Sa inteleg ca ai achitat avans deja,știind că masina vine peste o luna? Ti-a cerut dealerul?
Mie nu mi-a cerut nimeni avans,doar am fost întrebat cat va fi ca sa treaca in contract. Avansul il voi plati cand ajunge masina in tara la depozitul central,adică cu 2 zile inainte de livrarea propriu zisa.
Intreb fiindca ieri am citit tot tipicul cu Sara Motors si ce peripeții au trăit oamenii aia.
Sa fie intr-un ceas bun oricum.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline petrikz

« Răspuns #477 : 14.Oct.2018, 03:55:43 p.m. »
@Lerua07 deci pica sa cumpar masina cu led-uri, ramane alternativa de a le putea monta ulterior sau a pune xenoane.
@enicky citeam prin posturi ca tu ai avea puse pe faza scurta xenoane, cum ai reusit sa le montezi?
@Blitzu, astia de la Doly ma surprind cu unele chestii.. la semnarea anexei din contract, se prevede a plati in 15 zile un avans de 20%. Am ales sa platesc mai din cauza ca euro a scazut mai mult si isi mai baga ei un 1.5% + curs bnr,iar la final de plata ma cam doare capul la ce suma am calculat si la ce suma am ajuns acum. Asta din cauza ca au mai si gresit ei cu preferinta culorii alese, eu am vrut un negru/sau gri/sau orange bi-tone si o dadeau la genu ca era vina mea, ca ei au inteles alb. Sper sa fie si la tine tot intr-un ceas bun  :good: .
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 2WD 2018, Renault Symbol 1.5dci 2007
Simplicity is the ultimate sophistication.

Offline berila_mz

« Răspuns #478 : 14.Oct.2018, 04:19:28 p.m. »
Daca au "gresit" culoarea, apoi au dat vina pe tine, cum poti sa le dai un avans "considerabil"?
Fara suparare, dar daca gasesc oameni ca si tine nu vor inceta niciodata cu asemenea practici de "Pacalici"!

Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline tac

« Răspuns #479 : 14.Oct.2018, 05:05:10 p.m. »
@petrikz, nu teai documentat inainte sa comazi?!
1. Passionul venea inainte si la facelift cu xenon;
2. Farurile led sunt doar pe faza scurta sunt capsulate, lunga este halogen si veneau de la spirit in sus si la facelift parca este la fel.
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina