0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: f.cristi din 09.Oct.2018, 01:26:55 p.m.Tocmai am vorbit mai devreme cu cineva (cetatean roman) care mergea in Ungaria sa-si ridice noul Vitara.O sa-l rog sa-mi trimita niște poze cu masina. Deci pt. Passion 1.4 Allgrip MT a plătit deocamdată 13200 Euro.
Tocmai am vorbit mai devreme cu cineva (cetatean roman) care mergea in Ungaria sa-si ridice noul Vitara.
E exceptia
Salutare din nou,Am reusit sa dau comanda de un Vitara Facelift 1.4 MT 140cp Passion 2WD prin programul Rabla si sper sa fie o alegere cumva "inteleapta", deoarece, am testat doar doua masini,neavand contact cu acest brand si am zis ca ar fi un pas bun pe care l-as face acum, pentru cativa ani. Voiam sa va intreb, daca sunt posesori de masina mentionata cu faruri LED si imi pot spune ce pret ajung led-urile?Se merita? Daca nu, in viitor exista posibilitatea de a monta niste xenoane, la preturi mai decente decat cele pe care le ofera dealerii? Mentionez faptul ca masina va iesi din fabrica pe data de 12 noiembrie si am platit deja un avans considerabil dealer-ului. Va multumesc anticipat