Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87848 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FlorinSuzuki

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #450 : 12.Oct.2018, 11:35:37 a.m. »
Iata si functionarea trapei:

• Suzuki Vitara Facelift 1.4 Luxus AT AllGrip Solar Yellow / Black

Offline f.cristi

« Răspuns #451 : 12.Oct.2018, 11:57:43 a.m. »
Tocmai am vorbit mai devreme cu cineva (cetatean roman) care mergea in Ungaria sa-si ridice noul Vitara.
A ajuns omul cu masina acasa. Superîncântat. Bine, e prima lui masina noua.
A fost la RAR sa ceara eliberarea CIV-ului in limba Ro si aia inca nu-l au disponibil pt. ca e prea noua masina.
A fost si la administrația fiscală.
Zice că toată lumea i-a spus (mai ca nu l-au făcut fraier) că n-are rost sa meargă el la ANAF sa ceara sa plateasca TVA-ul si ca, daca va fi cazul, va primi înștiințare acasa. Si eu ma intreb unde îl poate "prinde" ANAF-ul, sau, mai exact, cu ce ocazie se poate lovi de dovada plății TVA-ului ?
O sa-l rog sa-mi trimita niște poze cu masina. Deci pt. Passion 1.4 Allgrip MT a plătit deocamdată 13200 Euro.
« Ultima Modificare: 12.Oct.2018, 12:10:20 p.m. de f.cristi »

Offline edikup

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #452 : 12.Oct.2018, 12:02:03 p.m. »
pana la urma, are cineva habar daca are sau nu cotiera in spate?
  • -

Offline Dogy

« Răspuns #453 : 12.Oct.2018, 01:32:39 p.m. »
Nu are.

Apropo, am vazut Vitara facelift la SAB. Din pacate, standul nu el al Suzuki Romania, ci al Autonet. Au expuse 3 Vitara facelift, dar numai cu tractiune fata. (Plus 2 Ignis si un Swift.)

Si am deslusit misterul celor doua becuri din lampa de marsarier. Cel din dreapta e ptr marsarier, cel din stanga e de ceata :).  N-as fi crezut, daca nu-mi arata cineva de la stand.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline ...

« Răspuns #454 : 12.Oct.2018, 01:37:52 p.m. »
Foarte neinspirata alegerea, cred ca a spus si enicky acelasi lucru. Becul de marsarier trebuie pozitionat cat mai sus, sa fie bine vizibil de pietoni sau alte masini. Plus ca zona aia se murdareste usor. Chiar de-ar avea avertizare sonora, tot n-ar ajuta.

Offline smiley

« Răspuns #455 : 12.Oct.2018, 02:12:54 p.m. »
Daca becul pozitionat acolo face mai multa lumina in asa fel incat sa poti vedea ceva in RVC noaptea as considera ca e un mare+ ( cred ca pozitionat mai jos lumineaza pietre, tevi fix de langa masina)
La pietoni tot tu trebuie sa fii atent ca na multi nici nu stiu care e diferenta dintre lumina alba si rosie.
Cat despre alte masini ce pot sa zic, acelasi lucru ca pentru pietoni, tot tu trebuie as ai grija ca nu vad cum ar putea fi vina altuia intr-un posibil accident cand tu dai cu spatele, el nevazand ca dai cu spatele.

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline enicky

« Răspuns #456 : 12.Oct.2018, 02:33:24 p.m. »
   Suzuki Romania n-a expus niciodata auto la targuri, este pur si simplu interfata intre producator si client/dealer. Numai dealerii expun, cel putin la ei, eu de 3 ani n-am vazut altfel.

Cat despre pietoni, ei trec oricum prin spate chiar cand dai tu in marsarier, dar pentru ceilalti soferi e bine sa fie vizibil. Iar vizibilitatea asigurata de aceste lampi pe timp de noapte, e relativa, eu zic ca ne bazam mai bine pe ochi, camere sau senzori. Ca unu' care am fost de curand lovit de cineva care iesea din parcare cu spatele, am vazut cat de bine se asigura unii soferi.

Compromisul de ceata+marsarier este un ...compromis(cam nefericit, dar n.c.s.f) ! Acum chiar ca e nevoie de un led pe marsarier.
   Per ansamblu, are si chestii noi si bune, dar si cateva nereusite.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dogy

« Răspuns #457 : 12.Oct.2018, 04:39:36 p.m. »
   Suzuki Romania n-a expus niciodata auto la targuri, este pur si simplu interfata intre producator si client/dealer. Numai dealerii expun, cel putin la ei, eu de 3 ani n-am vazut altfel.

La SIAB, in primavara, eu zic ca a expus direct Suzuki Romania - a avut si lansarea lui Suzuki Swift Sport.

Offline Dogy

« Răspuns #458 : 12.Oct.2018, 06:16:46 p.m. »
Foarte neinspirata alegerea, cred ca a spus si enicky acelasi lucru. Becul de marsarier trebuie pozitionat cat mai sus, sa fie bine vizibil de pietoni sau alte masini. Plus ca zona aia se murdareste usor. Chiar de-ar avea avertizare sonora, tot n-ar ajuta.

Problema nu mi s-a parut lampa de marsarier, ci becul de ceata, mult prea "chior" ptr scopul lui - becul e rosu, dar lampa aia alba pare ca-i diminueaza mult din putere si din culoare.

Offline Ruhestand

« Răspuns #459 : 12.Oct.2018, 08:49:26 p.m. »

La SIAB, in primavara, eu zic ca a expus direct Suzuki Romania - a avut si lansarea lui Suzuki Swift Sport.

stiu eu sigur ca in prmavara au fost cei de la Radacini cu Suzuki...cel putin dealerul meu zicea ca are treaba pe acolo :) si la Otopeni numai Suzuki vand. daca a fost doar in vizita...teapa mea :P
  • Suzuki Vitara S