Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87846 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline smiley

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #440 : 09.Oct.2018, 06:40:55 p.m. »
Fără TVA se poate cumpara si din RO....

Ca fapt divers, mașinile care se fabrica in România sunt mai ieftine luate in țara decât luate din afara ?

Eu cred ca prețurile variaza in funcție de marja de profit aleasa de dealer si valoarea transportului care se vor resimțit in prețul final. Plus cine știe ce alte taxe de înmatriculare practicate in diferite tari .

Din câte am auzit unele tari au taxe si de 100% valoarea masinii si poate 0 daca e electrică deci ...

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline enicky

« Răspuns #441 : 09.Oct.2018, 06:47:07 p.m. »
Stiu ca in Ro e mai ieftin ca aici dar in Ungaria chiar sa le dea asa de pomana?
  Nu stim cat de roz e sa cumperi masina din tara producatoare...., iar in conditiile in care sunt timpi de asteptare, e posibil sa te trimita unde ai domiciliu. Doar daca vorbesti bine limba lor, sau ai o cunostinta acolo, te-ai mai inscris si pe forum(!)... Eu daca nu stiu maghiara...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #442 : 09.Oct.2018, 06:49:26 p.m. »
Off: țările nordice au taxe 100% pentru mașinile ICE si ZERO pentru EV.

Sent from my iPad using Tapatalk
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Blitzu

« Răspuns #443 : 09.Oct.2018, 06:51:26 p.m. »
O am pe nașa-mea la Budapesta dar nu vreau sa pun jos banii cash.
Asta e,fiecare unde a ales sa traiasca.
Macar eu beau bere mai bună cand imi vine Vitara.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline f.cristi

« Răspuns #444 : 10.Oct.2018, 02:20:37 a.m. »
Pe persoana fizica ( :)) cu cetatenie romana ? Nu prea cred.

Nu e chiar asa...Chiar daca platesti pretul fara TVA la achizitia autoturismului din Ungaria (desi mie inca mi-e greu sa cred ca ei sunt de acord sa iti vanda tie masina avand in vedere ca exista prezenta oficiala in RO), inmatricularea in Ro iti aduce si plata TVA-ului romanesc, +19%.
Pt. achizitiile intracomunitare se plateste TVA la destinatie.

In cazul de fata se ia pretul cu discount din Ungaria din coloana din dreapta, se scoate TVA-ul unguresc (27%) si se adauga TVA-ul romanesc (19%).
In cazul omului de care vorbeam avem asa pt. 1.4 GL+ Allgrip 6MT, nemetalizat: 16655 (pret cu discount si TVA unguresc) - 3540 (TVA-ul unguresc, de 27%) = 13115 Euro (cam cat a spus omul), la care se va adauga TVA-ul romanesc si rezulta un pret final de 15607 Euro, fata de 18760 in Ro
Alt exemplu - 1.4 GLX Allgrip 6AT Panorama, nemetalizat (Luxus in Ro): 20650 (pret cu discount si TVA unguresc) - 4390 (TVA-ul unguresc, de 27%) = 16260 Euro, la care se va adauga TVA-ul romanesc si rezulta un pret final de 19350 Euro, fata de 23760 in Ro
« Ultima Modificare: 10.Oct.2018, 02:41:33 a.m. de f.cristi »

Offline smiley

« Răspuns #445 : 10.Oct.2018, 08:29:01 a.m. »
Pe persoana fizica autorizata ( :)) cu cetatenie romana ? Nu prea cred.

deci ca PFA :)

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline FlorinSuzuki

« Răspuns #446 : 10.Oct.2018, 02:45:38 p.m. »
Walkaround pe youtube

• Suzuki Vitara Facelift 1.4 Luxus AT AllGrip Solar Yellow / Black

Offline f.cristi

« Răspuns #447 : 10.Oct.2018, 03:40:44 p.m. »
Am cerut si am primit azi o oferta pt. varianta de varf Luxus 1.4 4WD AT: 22500 de la 24160, cu vopsea metalizata uniton. Tot departe rau fata de Ungaria.

Offline enicky

« Răspuns #448 : 10.Oct.2018, 08:12:53 p.m. »
   Masca/grila fata imi place pe negru, culorile din clipuri sunt frumoase, dupa cum spuneau chiar ei, bordul ar fi de calitate superioara, daca umblau si la fetele de usi(din plastic) si le faceau mai groase(solide) era si mai bine, antena este de alta calitate(f.multi s-au plans de proasta receptie), lampile pe spate nu m-au impresionat(par a fi chiar butucanoase in raport cu volumul masinii), aprinse probabil arata mai bine, lampa de marsarier n-as spune ca este in cea mai inspirata pozitie, fiind greu vizibila ziua(cand ai o parcare in spic si trebuie sa iesi cu spatele), materialul folosit la scaune pare a fi superior, cel putin vizual arata mult mai bine.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: dacbuc

Offline Nemozaurus

« Răspuns #449 : 11.Oct.2018, 12:29:22 p.m. »
  Ce varianta de soft are unitatea SLDA ? Multumesc !
  • Vitara