0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Intre timp pentru cei care doresc totusi Vitara, au sansa sa prinda si rabla de anul asta(cel putin pentru motorul de 1.4)*am primit informare ca pentru programul Remat , limita maxima de emisii CO2 merge pana la 145 g.* problema e ca deocamdata nici un dealer nu ar avea acum versiunea 4wdPartea buna e ca tichetele (30 000) nu sunt bagate inca in sistem sa poata fi folosite.
Daca as alege S-Cross (fiind in segmentul superior, ar trebui din toate punctele de vedere) in dauna Vitarei as vrea sa am cel putin toată tehnica de pe Vitara.Presupunând că deja Vitara facelift e pe piața deja si lăsând la o parte designul (prefer Vitara din acest punct de vedere) si dimensiunile, eu nu stiu ce sa aleg la ora actuală între V si S. Asa, la o prima vedere (spicuiesc din minte câteva dotari), as alege S pt. farurile full LED si as alege V pt. restul de tehnica (inclusiv BLISS-ul, care consider că e foarte util).PS: in aceasta perioada de "tranzitie" (de la combustibili fosili la alte surse de energie pt. auto), deși mi-am vandut masina "mare", parca-mi vine sa mai astept un pic sa se mai așeze lucrurile. Cu excepția lui Jimny, care nu cred ca o sa-mi "scape".
Limita pt. 2018 e 130, pt. 2019 e 120. Nu mai dezinformați.https://www.afm.ro/rabla_autovehicule.php
Sa nu ai surprize, întreabă de curiozitate și un alt dealer.