Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87870 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #310 : 11.Sep.2018, 09:45:35 a.m. »
PS: nu ar fi momentul si pt. un facelift sau macar un update tehnic (ca la Vitara) si pt. un S-Cross ? Sau se stie despre asa ceva ?
Stiam ca a avut la un moment dat un facelift. Noua Vitara pare însă mai avansată tehnic.

Offline shpeedy

« Răspuns #311 : 11.Sep.2018, 09:46:00 a.m. »
Scuze, ma raportam la conceptul lansat in 2012 la Paris... Atunci peste 3 ani o noua generatie...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline f.cristi

« Răspuns #312 : 11.Sep.2018, 09:48:33 a.m. »
15 ore de mers continuu ? Păi ce, esti robot ? Până si profesionistii trebuie sa faca pauza (la 4 ore parca).

Offline ...

« Răspuns #313 : 11.Sep.2018, 09:51:11 a.m. »
Tocmai, noi suntem amatori, nu stim de reguli :) 11-12 ore cu mici pauze am condus si eu, dar nu mai mult si doar noaptea, pe autostrazi straine.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #314 : 11.Sep.2018, 09:58:21 a.m. »
Și vechiul S-Cross a primit înainte de facelift ceva îmbunătățiri, sistemul radar de exemplu. Deci e posibil ca și actualul să beneficieze de ceva îmbunătățiri.
Dar nu pot să nu remarc cum am ajuns să vorbim despre S-Cross pe topicul Vitarei. Dacă aveți mai multe subiecte de discuție nu le scrieți pe toate într-un loc,  faceți un efort și postați de mai multe ori dar în topicurile dedicate. Evitam să transformăm toate topicurile într-un mare ghiveci.  :pardon:

Offline f.cristi

« Răspuns #315 : 11.Sep.2018, 09:59:16 a.m. »
Păi nu e vorba de reguli. E vorba ca e dovedit medical ca dupa x ore de condus atenția si capacitatea de concentrare scad (chiar dacă tu poate nu ai impresia asta) si e bine sa nu fortezi aceste limite, chiar dacă nu-ți impune nimeni asta ca la profesioniști.

Offline f.cristi

« Răspuns #316 : 11.Sep.2018, 10:05:09 a.m. »
Și vechiul S-Cross a primit înainte de facelift ceva îmbunătățiri, sistemul radar de exemplu. Deci e posibil ca și actualul să beneficieze de ceva îmbunătățiri.
Da, dar e ciudat ca la un moment t un model al aceluiași producator sa fie mai avansat tehnic decât un model dintr-un segment superior. Si ne mai miram ca se canibalizeaza între ele.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #317 : 11.Sep.2018, 10:22:45 a.m. »
Eu găsesc logic și nu ciudat acest aspect. Iar referitor la canibalizare, cred că e un fals subiect de discuție și prezintă interes doar pe forumuri. Nu e vorba de două mărci diferite ale aceluiași concern ci de modele diferite ale aceluiași producător. Cine nu se regăsește în Vitara de exemplu și alege S-Cross s-ar îndrepta spre alt producător în lipsa acestuia.

Offline Meltdown

« Răspuns #318 : 11.Sep.2018, 10:31:33 a.m. »
Se vorbeste si de s-cross pentru ca este cam aceeasi masina.

Sincer am ales S-cross in detrimentrul Vitarei pentru ca arata mai bine la interior. Aveai cotiere si fata si spate.

Plus ca la momentul acela era mai bine dotata decat Vitara in banii aia.

Asta desi Vitara arata clar mai bine decat scross la exterior.

Doar ca eu stau in interior. :-))

Sa vedem cum se prezinta bordul si daca au bagat cva cotiera spate.

Radarul acela nou este clar o imbunatatire.

Probabil la urmtoarea masina. Si o sa fie AT clar.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline f.cristi

« Răspuns #319 : 11.Sep.2018, 10:50:51 a.m. »
Daca as alege S-Cross (fiind in segmentul superior, ar trebui din toate punctele de vedere) in dauna Vitarei as vrea sa am cel putin toată tehnica de pe Vitara.
Presupunând că deja Vitara facelift e pe piața deja si lăsând la o parte designul (prefer Vitara din acest punct de vedere) si dimensiunile, eu nu stiu ce sa aleg la ora actuală între V si S. Asa, la o prima vedere (spicuiesc din minte câteva dotari), as alege S pt. farurile full LED si as alege V pt. restul de tehnica (inclusiv BLISS-ul, care consider că e foarte util).

PS: in aceasta perioada de "tranzitie" (de la combustibili fosili la alte surse de energie pt. auto), deși mi-am vandut masina "mare", parca-mi vine sa mai astept un pic sa se mai așeze lucrurile. Cu excepția lui Jimny, care nu cred ca o sa-mi "scape".
« Ultima Modificare: 11.Sep.2018, 11:17:10 a.m. de f.cristi »