0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Mai sunt cateva diferente. Oglinda heliomata, clima duala, stergatoare automate, oglinzi pliabile electric si ... cam atat?
Stie cineva ce inseamna “ Ornament panou de bord tip Film “ in echiparea SpiritMultumesc!Sent from my iPhone using Tapatalk
Citat din: enicky din 30.Aug.2018, 10:11:07 p.m.Se vede si in clip ca far led e doar pe scurta, pozitia pe filament, lunga pe halogen. Nu stiu daca e noutate, sau erau, dar scria "fete interioare usi din piele", la Spirit(parca). Cred ca n-am gresit cand am spus la inceput ca este un facelift fortat.Diesel-ul a disparut, a mea (1,6) a disparut... Cat despre preturile comparative, ati omis faptul ca la lansare au fost mai mari(15800 euro cool, 17850 passion, etc.) Iar pt. a ajunge la un confort maxim mai sunt necesare investii. @enicky Si cam ce perioada ar insemna la inceput? Sa stiu daca ma arunc repede sau mai astept o posibila scadere de pret
Se vede si in clip ca far led e doar pe scurta, pozitia pe filament, lunga pe halogen. Nu stiu daca e noutate, sau erau, dar scria "fete interioare usi din piele", la Spirit(parca). Cred ca n-am gresit cand am spus la inceput ca este un facelift fortat.Diesel-ul a disparut, a mea (1,6) a disparut... Cat despre preturile comparative, ati omis faptul ca la lansare au fost mai mari(15800 euro cool, 17850 passion, etc.) Iar pt. a ajunge la un confort maxim mai sunt necesare investii.
Din aceeasi categorie, mai e : Avertizare trafix pentru mers inapoi**Ce-ar putea fi si treaba asta ?
Adică Vitara passion nu are astea???
Stie cineva ce inseamna “ Ornament panou de bord tip Film “ in echiparea SpiritMultumesc!