Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87850 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #190 : 28.Aug.2018, 01:02:02 p.m. »
Pai sunt elemente noi, ce se potrivesc probabil. Dacă omul a vrut grilă de S pe altă echipare, poate vrea și jantele astea noi. Până la urmă tot de design exterior țin. :)

Offline smiley

« Răspuns #191 : 28.Aug.2018, 01:07:16 p.m. »
Ati uitat de volanul care o sa vibreze la parasirea benzii + trapa panoramica :))

Decat sa dai mii de euro in incercarea de a-ti pune elemente de facelift, mai bine vinzi masina si cumperi direct modelul facelift. Eu din cate vad pe olx Vitarele "se tin" bine la pret chiar si dupa 2 - 3 ani deci pierderea e mica.

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline jupanul1

« Răspuns #192 : 28.Aug.2018, 01:13:03 p.m. »
Să zicem că da, am uitat de volanul cu dild.. ăsta... vibrator. Dar trapa panaramică nu e element nou. Era și până acum!

Off topic - Oare vitarele de pe oleics care ”se țin bine” la preț, se și vând? Sau doar ”se țin”?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline kellogs

« Răspuns #193 : 28.Aug.2018, 01:30:42 p.m. »
Volanul cu vibratii nu e nou. La mine vibreaza de n'are aer!
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Meltdown

« Răspuns #194 : 28.Aug.2018, 06:07:40 p.m. »
Poate fac chestii mai bune si baga inchidere la plecare de pe loc sau alte nebunii din astea.
Eventual sa putem sa le montam si noi pe ale noastre care sunt mai vechi.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline enicky

« Răspuns #195 : 28.Aug.2018, 07:28:52 p.m. »
   Ca o mentiune : grila radiator cu rbs este piesa separata de bara, ramane de vazut daca in bara noua se incadreaza grila veche.
   De obicei modelul initial, chiar daca este mai putin dotat, are o constructie mai solida/trainica decat faceliftul. Am observat asta la Ford, cel putin.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #196 : 28.Aug.2018, 09:08:25 p.m. »
Faceliftul nu trebuie normal sa fie mai bun din mai multe puncte de vedere? Sau treaba este valabila doar estetic?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline smiley

« Răspuns #197 : 28.Aug.2018, 09:27:51 p.m. »
Faceliftul nu trebuie normal sa fie mai bun din mai multe puncte de vedere? Sau treaba este valabila doar estetic?

O sa fie sigur cel puțin in cazul de fata , 1.4 turbo la preț accesibil + mai multe dotări de siguranța activa + planșă de bord mai de calitate + rezolvarea defectelor comune in cazul modelului vechi.

Si bineînțeles daca se poate o sa fie făcută si economie. Dar de regula un produs este mai scump la început deoarece au fost investiți foarte mulți bani in linia de producție cât si r&d acum ar trebui sa fie pe linia de plutire deci sa mai reducă din profit poate :D .

Chestiile astea zic eu ca sunt foarte clare la Duster , cum era primul duster si cum e acum + facelifturile pe care le-a avut pana acum, unele mai vizibile altele doar niste plastice si o antifonare poate

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline Dogy

« Răspuns #198 : 29.Aug.2018, 12:18:19 p.m. »
Nu cred ca s-a mai pus clipul asta.
Se pune un pic accent si pe interior la inceput. Se observa cotiera montata din start (ramane de vazut pe care variante de echipare) si parca si scaunele mi se par un pic schimbate? Nu-mi dau seama daca exista alte modificari.

• Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline jupanul1

« Răspuns #199 : 29.Aug.2018, 01:01:37 p.m. »
- Butonul de deasupra RBS ON/OFF îmi pare că e altceva decât până acum (să nu mai aibă setarea near-far?).
- Butonul pentru dezactivarea lane assist este pe volan, similar cu cele de control telefon/apelare vocală, doar că pe partea dreaptă. Or mai fi și altele sub el? Că nu se zărește...
- Ceasul central (analogic) are alt design.

De cotieră și huse nu mă leg, că nu merită. Dacă e în standard cotiera - e foarte bine, așa trebuia să fie de la început. Husele... meh.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

The following users thanked this post: Dogy