Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87844 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AT

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #140 : 05.Aug.2018, 04:01:26 p.m. »
Sa speram la o insonorizare mai buna si la un scaun ceva mai ergonomic?
Ar insemna un cost mic pentru fabrica, insa un mare pas inainte pentru confortul clientului european!
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline enicky

« Răspuns #141 : 05.Aug.2018, 04:11:40 p.m. »
Sa speram la o insonorizare mai buna si la un scaun ceva mai ergonomic?
Ar insemna un cost mic pentru fabrica,
  Nu cred ca e un cost mic pt. fabrica : hai sa ne amintim doar de oglinzile incalzite care nu erau pe cool. Daca modifica si scaunele si insonorizarea deja sunt costuri chiar mari, nu cat o amarata de oglinda ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline TVS

« Răspuns #142 : 05.Aug.2018, 04:52:17 p.m. »
@AT ,deja  sărim in alta barca . Gândește-te ca sunt multi clienți care își iau varianta cool pentru simplu fapt ca le place modelul . Deci daca vrei scaune altfel, insonorizare nu știu de care , tabla mai groasa  :),trebuie sa mărești bugetul si inseamna ca ar trebui sa fim pe alt forum .
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline f.cristi

« Răspuns #143 : 05.Aug.2018, 08:14:04 p.m. »
Te așteptai la mai mult ce ?
Ma asteptam la un design imbunatatit, nu uratit (stopurile spate a la fundul lu' Kim Kardashian, cromul tiganesc din bot), un volan cel putin la nivelul Ignis-ului si chiar la un motor ceva mai puternic.

Offline AT

« Răspuns #144 : 05.Aug.2018, 09:00:52 p.m. »
Bani multi?

Ne poate confirma colegul @enicky cat a costat insonorizarea la masina lui si...care sunt beneficiile constatate.
Apoi putem intreba colegii, cati dintre ei ar fi dispusi sa plateasca aceasta suma ca masina lor sa vina din fabrica
cu o insonorizare mai buna (eficienta).

In privinta ergonomiei scaunelor, cred ca nu solicita nimeni schimbarea cu scaune sport sau din alte materiale mai scumpe ci doar imbunatatirea formei sezutului scaunelor fata, de care s-au plans o parte din colegii de forum care
si utilizeaza la drumuri mai lungi masina.

Nu este vorba despre altceva decat despre aspecte constate deja de colegi de forum si sugerat ca ar fi binevenita
o imbunatatire a lor. Sugestiile au fost facute in modul cel mai constructiv posibil. Ramane doar de vazut daca aceste sugestii au fost vazute/analizate/considerate intemeiate de producator. Noi nu putem expune decat pareri personale
in calitate de utilizatori. Probabil acest facelift va aduce imbunatatiri si pe aceasta zona a confortului.

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline enicky

« Răspuns #145 : 05.Aug.2018, 10:38:06 p.m. »
  Cine a demontat Vitara a vazut ca exista deja o insonorizare de fabrica, dupa mine destul de consistenta daca fac comparatie cu Ford, care era si diesel. Ca nu este asa cum ne-o dorim, da, dar pentru a face in fabrica ce am facut eu(si ceilalti), costurile lor posibil sa fie superioare, ca "sunt de fabrica" si sunt profii, situatie in care masina s-ar situa intr-o clasa superioara. Evident aceasta insonorizare superioara ar veni la pachet si cu alte materiale pt. tapiterie, tot de calitate, situatie in care masina ar fi mai greu accesibila ...pt.noi !
   O repet, facelift-ul este, in opinia mea, fortat de imprejurari, deci facut tot din ...economie.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #146 : 05.Aug.2018, 10:55:17 p.m. »
De obicei la facelift se cam rezolva problemele constatate in timp la modelul respectiv
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Dogy

« Răspuns #147 : 06.Aug.2018, 10:11:32 a.m. »
Si probabil ca izolatia fonica slaba nu este o problema, ci doar un neajuns, rezultat al pretului scazut.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline smiley

« Răspuns #148 : 06.Aug.2018, 04:33:37 p.m. »
Are cineva idee cand este lansarea oficiala a facelift-ului ? Cu preturi si toate detaliile ca m-am saturat de cautat zilninc pe google Vitara news :))

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline shpeedy

« Răspuns #149 : 06.Aug.2018, 04:37:17 p.m. »
Lasa-l pe Google sa te alerteze in baza unor cuvinte-cheie...

Sau aboneaza-te la newsletter-ele Suzuki Romania si/sau ale dealerilor...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: MrZ