Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87842 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steph

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #130 : 05.Aug.2018, 01:02:31 a.m. »
Ce porcarie. Speram sa aduca volanul nou de pe swift. Si butoanele mai finute. La noi parca plange un cielo dupa ele. Cel putin cele de scaune invalzite sunt foarte anii 90.  :(
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline enicky

« Răspuns #131 : 05.Aug.2018, 01:06:29 a.m. »
  Sper sa ma insel, dar noutatea "sticlei" pe lampa-spate, despre care esti tentat sa zici este led, o da peste cap cele doua becuri care "mijesc" din lampa. Poate este led si n-am vazut eu bine !
 In fata este acelasi semnal cu bec colorat, iar grila e un fel de pom de craciun. Sper sa se vada mai bine in realitate.
  Mi-ar fi placut sa schimbe fetele astea de usi care au un aer saracacios si trist : subtiri si de proasta calitate. Cat despre musca de pe spate... nu mai zic.

Cred ca prima impresie de facelift fortat, incet-incet se confirma.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #132 : 05.Aug.2018, 01:12:35 a.m. »
@enicky,  dacă te referi la culoarea drl-urilor,  cred că culoarea din ultimele poze puse de @shpeedy e dată de un reflector din showroom.
Cât despre volan, poate că într-adevăr la Swift arată mai bine dar accesarea cb-ului se face tot prin betigasele din bord.

Offline steph

« Răspuns #133 : 05.Aug.2018, 01:44:03 a.m. »
Betigasele sunt dileala japoneza. Si la Toyota am avut la fel. Le fac special mai greu accesibile ca sa nu fie tentante in mers.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline f.cristi

« Răspuns #134 : 05.Aug.2018, 02:28:25 a.m. »
Cum, numai Ignis are buton Info pe volan ? Oricum, si volanul Ignis-ului arata mai bine.

Offline shpeedy

« Răspuns #135 : 05.Aug.2018, 08:50:05 a.m. »
Inca doua pe stopuri:

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline boga81

« Răspuns #136 : 05.Aug.2018, 11:16:58 a.m. »
Sunt mai iesite in relief? Asa par...

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline enicky

« Răspuns #137 : 05.Aug.2018, 11:21:00 a.m. »
   Arata bine, dar acum se vad mai bine becurile.
Rex ai raspuns repede, ca dupa postare m-am uitat atent(inainte sa scrii tu) si am vazut ca e o reflexie ambientala si am sters. Dar probabil tu n-ai mai apucat sa vezi modificarea :). Nu bai.
  Acum, ma gandesc ca aratau mai bine stinse(dar cu reflexia) decat aprinse. Daca ai observat ca mai exista un Volvo care are drl-urile ca ale Vitarei!(sau invers)
  Totusi nu sunt fan crom-nichel, prea mult, si grila si la drl si la manere usi... Iar cel de pe grila se degradeaza dupa cativa ani. Putin mai discret...
Sunt mai iesite in relief
Asa mi se par si mie, dar cred ca au pastrat dimensiunea ca sa nu "strice" aripa si bara.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #138 : 05.Aug.2018, 11:35:14 a.m. »
Sunt mai iesite in relief? Asa par...
Poti sa pui o cana (cu ceai, bere etc.  :)) acolo. Sau poti sta cu cotul... Sunt si mai expuse la lovituri. Aproape sunt la acelasi nivel pe verticala cu spoilerul spate.
Oare ce avea daca le faceau in linie cu caroseria ? Eu cred ca dadeau si mai bine.
Sunt "dezumflat" de "facelift-ul" asta; sincer ma astepta la mult mai multe schimbari si noutati.

Offline TVS

« Răspuns #139 : 05.Aug.2018, 03:48:06 p.m. »
"For Europe, the updated Vitara will be available with autonomous emergency braking, lane departure warning, lane-keeping assist, traffic sign recognition, blind spot monitoring, and rear cross-traffic alerts."
Te așteptai la mai mult ce ? Aceasta masina are acum ultimele tehnologii in materie de siguranța . Avem led pe fata inca de acum 3 ani cand inca unele mașini aveau xenon, ai led pe spate , ai airbag genunchi de acum 3 ani , ai piele in variantele De echipare superioare , ai android auto, ai car play , bluetooth  la sub 20.000 euro , inclusiv 4x4  :pardon:.
OK, inca nu avem o tableta si in bord ,dar eu pot trai si fara ea,inca  :D
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

The following users thanked this post: razordan88