Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87826 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #10 : 30.Aug.2017, 02:36:16 p.m. »
@shpeedy - motor ”nou” la modelul acesta. Nu ”nou” în sensul că nu a mai fost produs până acum. Eu așa am înțeles că a vrut să spună autorul articolului.

@toma - n-ai citit prea atent/în context ce a zis @shpeedy, nu? Cum că cei de la AM nu au descoperit google translate... și au preluat știrea completând de la ei ce n-au înțeles. Pe articolul ”original”, adică cel unguresc, se menționează că vor veni motoare noi în trei cilindri, turbo, asta în detrimentul celui aspirat.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline huminiuc_radu

« Răspuns #11 : 30.Aug.2017, 04:42:56 p.m. »
Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ajutat sa-mi iau Vitara   cu motor aspirat , o masina de care sunt multumit din toate punctele de vedere. Mai ales cand o compar cu Dusterul care , apropo , o da tare rau prin balarii acum cu noua operatie estetica ce va fi prezentata la Frankfurt.Nu intru in detalii pentru ca nu vreau sa se considere ca de cand am Suzuki lovesc in Dacia , respectiv in Renault.Iar pentru Suzuki : se pare (cum vad in imagini ) ca bara fata e mai joasa si se exclude din start iesirea chiar si pe drumurile forestiere , stopurile cu led nu fac decat sa se alinieze trendului actual fara a plusa in aportul estetic , motorul in 3 cilindri e mai "strans de gat" (asa spun ei in articol despre cel de 1,6 aspirat ) decat M16A actual , iar daca motorul diesel e in cadere libera nu mai poti iesi de pe asfalt cu Vitara . Incep sa regret ca nu se mai fabrica Vitara JLX.Cred ca fac motoare in 3 cilindri doar ca sa ni se para in viitor masinile electrice adevarate rachete . Daaaaaa , si eu ma gandeam ca la tacamul de pasare ii spuneau pe timpul lui Ceausescu "rachete".
  • Vitara 1,6 VVT AllGrip Passion MT

The following users thanked this post: Adita_68, ambmihai

Offline TVS

« Răspuns #12 : 30.Aug.2017, 06:09:49 p.m. »
Dacă doar după 2 ani și 3 luni de la lansare se gândesc la un face lift ,înseamnă ca bătălia în acest segment e mai mare decât ne imaginam noi. Era chiar culmea sa apară anul ăsta la vreun salon auto. Sunt unii colegi /clienți care de-abia au dat comanda cu livrare probabil prin ianuarie .Oare ce-or simți când prin martie va apărea face-lift-ul...
Mă bucur totuși ca la anul voi avea mult doritele stopuri cu led :)
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

The following users thanked this post: cmesaros

Offline shpeedy

« Răspuns #13 : 30.Aug.2017, 07:05:14 p.m. »
In primavara 2018 New Vitara o sa aiba deja 3 ani vechime. Nu e chiar nelalocul lui un facelift care sa mai duca modelul inca 3-4 ani de zile. Sunt o multime de variabile ce pot duce la luarea deciziei de a demara un facelift in conditiile actuale de evolutie rapida a lucrurilor - poate ca mentinerea a doua linii diferite de motoare (K1xC si M1xA) sa fie costisitoare pentru un producator totusi mic cum e Suzuki (ce doar pe modelele marcii sale isi mai implementeaza respectivele motoare).

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: ambmihai

Offline TVS

« Răspuns #14 : 30.Aug.2017, 07:22:04 p.m. »
Este clar ca succesul si vanzarile  neasteptat de mari ale actualului model au dus la apariția acestui facelift care ar trebui sa mențină nivelul actual si de ce nu chiar mai ridicat,după Cum ai zis și tu,pt încă vreo câțiva ani . Totuși ,mi se pare prea devreme sa apară deja imagini cu facelift-ul.
Eu ,dacă as fi fost chitit acum sa-mi iau vitara și as vedea acese imagini,m-as gândi de 2 ori.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline wolfin

« Răspuns #15 : 30.Aug.2017, 08:29:53 p.m. »
Pai de cand a aparut sx ul 2017 te mai gandesti la vitara? :D
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline csb

« Răspuns #16 : 30.Aug.2017, 08:33:42 p.m. »
In articolul din Unagria scrie clar ca 1.6 aspirat se schimba cu cel 1 turbo (va confirm ca vorbitor de maghiara)
E clar clar ca cel in nu s-au documentat si au scris balarii privind motorizarile.

Acel senzor pare pare cam jos dar vedem ce benficii aduce, de fapt cred ca e deja pe SX4... Stie cineva diferenta?

Mai zice de upgrade multimedia si grafica bord, care probabil va semana cu noul Ignis.

Nefiind facelift "drastic", nu ma oftic ca deja am luat.... Tot ce sper sa putem pune usor acele stopuri pe ale noastre, cele actuale nu prea imi plac.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

The following users thanked this post: Adita_68, ambmihai

Offline enicky

« Răspuns #17 : 30.Aug.2017, 08:36:51 p.m. »
N-am tradus art.din maghiara dar poate nu este un face lift, ci o varianta noua, produsa in paralel cu celelalte. Personal am mai multa incredere in actualul si clasicul 1,6 supertestat, decat in noile variante.Dupa vechea politica a Suzuki eu cred Vitara mai are in fata multi ani fabricatie.
   Curiozitatea mare este viitorul Jimny. Va avea aceleasi capabilitati cu o noua motorizare?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ambmihai

Offline csb

« Răspuns #18 : 30.Aug.2017, 09:03:33 p.m. »
Clar zice de varianta noua cu inbunatatiri = facelift . Va fi mai mult decat un " Cooper edition " !

Sunf curios la Jimny nou poate il iau sa schimb SX4 2010 al sotiei peste 1-2 ani. Ma batea gandul de acum dar Ignis nu ne-a convins.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

Offline ambmihai

« Răspuns #19 : 30.Aug.2017, 09:09:49 p.m. »
cand citesc despre colegi care se bucura de vitara 1.6,creste inima in mine :good:
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison