Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 87823 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline thematriksz

New Vitara facelift
« : 30.Aug.2017, 11:57:59 a.m. »
Desi articolul este in limba maghiara, cu un translate veti intelege. Au aparut primele poze neoficiale cu noul Vitara ce va fi lansat cel mai probabil in 2018.

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2017/08/29/kemfoton_az_uj_suzuki_vitara/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion 2WD 5MT / Savanna Ivory

The following users thanked this post: shpeedy, toma, wolfin

Offline wolfin

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #1 : 30.Aug.2017, 12:02:23 p.m. »
deci va avea camera in loc de rbs...o noua bara si alte stopuri  :good:

greierasii sper ca i au eliminat

puteai sa ne traduci tu ce era mai important :) (glumesc)

aceiasi marie ...ca la duster apropo
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Mesmer

« Răspuns #2 : 30.Aug.2017, 12:03:16 p.m. »
Are si radar doar ca nu mai este pus in spatele siglei, ci mai jos, ca la S-Cross.
Sper sa reziste mai bine la zapada, eventual sa fie incalzit.

Offline shpeedy

« Răspuns #3 : 30.Aug.2017, 12:46:20 p.m. »
"From a technical point of view, one significant change is expected: the 1.6-liter suction motor is expected to be replaced by the thousands of three-cylinder turbo engines . "

Cum se zvonise - M1xA-ul isi traieste ultimele zile pe Jimny si Vitara...

LE: astia de la AM (http://m.automarket.ro/stiri/informatii-despre-viitorul-suzuki-vitara-facelift-mai-multe-sisteme-de-siguranta-si-un-design-similar-79367.html) nu au descoperit inca Google Translate...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 30.Aug.2017, 01:08:35 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Lerua07

« Răspuns #4 : 30.Aug.2017, 12:52:15 p.m. »
Poate vor fi mai multe noutati interesante la interior si unitatea media  :-?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline dAlex

« Răspuns #5 : 30.Aug.2017, 01:25:06 p.m. »
Oare asta:
"and in a medium speed range - where it is typically used - it feels much stronger than the four-cylinder suction engine"

inseamna ca pe autostrada, la regim de viteza mare, nu trage la fel de bine ca asta in 4 cilindrii aspirat? Daca asa-i, cred ca urmatoarea masina n-o sa mai fie Suzuki Vitara pentru mine.

Adica, si asa il fortez pe asta in 4 cilindrii la 130 km/h si peste, sa iau unul mai slab clar nu-mi convine.

Si un minus la fiabilitate cred.

Din articol inteleg ca cauza principala sunt emisiile: "more secure emission standards". Deci platim mai mult ca sa fim mai eco.

Bine ca am apucat sa-l prind pe asta aspirat. Cine stie ce mai apare pana iau urmatoarea masina..
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline jupanul1

« Răspuns #6 : 30.Aug.2017, 01:45:33 p.m. »
Deci motor nou turbo în trei cilindri. Ca pe SX4 S-Cross (sau cum i-o zice oficial), cel mai probabil (în articol zice că va avea cu 10hp mai puțin decât cel aspirat - 112hp vs 120 hp... s-ar cam potrivi). Dar asta înseamnă cuplu mai mare de la turații mai mici. Dacă pun o cutie (manuală) în 6 trepte, nu cred că va fi o combinație de refuzat. Chiar și cu 5, nu cred că-i rău, mai ales că-l laudă cu îmbunătățiri ”electronice”.

Per total, va fi perceput de consumator ca un ”upgrade” față de vechiul motor aspirat. Ca fapt divers, M16A nu s-ar mai fi calificat la programul rabla de anul viitor. De altfel nici K14C.

Ca observație personală - nu-mi place amplasarea radarului atât de jos. De gustibus...
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline shpeedy

« Răspuns #8 : 30.Aug.2017, 02:29:18 p.m. »
@jupanul1: motorul 1.0 turbo nu e chiar nou, el aflandu-se deja pus pe S-Cross facelift,  o masina olecutz mai grea fata de Vitara.  Avem si colegi pe forum cu aceasta versiune (chiar si cu Allgrip), dar n-am retinut ceva pareri pe marginea respectivei combinatii...

@f.cristi: ti-as recomanda mai multa atentie la deschiderea topicurilor noi (pentru a evita dublarea informatiilor),  dar frica mi-e ca ar fi in van...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

« Răspuns #9 : 30.Aug.2017, 02:30:26 p.m. »
Offtopic:

Citat
[...]iar Salonul Auto de la Tokyo, din luna octombrie, este bifat de noua generație Jimny.

Sunt tare curios cum o sa arate, ce capabilitati off road o sa ofere si cat o sa coste. Poate se inmultesc japonezele din gradina mea ...  :-?

Ontopic:

Articolul spune ca motorizarile raman aceleasi.
Citat
Sub capotă Suzuki va oferi aceeași gamă de motorizări, compusă din două propulsoare pe benzină (1.6 aspirat și 1.4 turbo) și unul diesel (1.6 diesel).
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain