Autor Subiect: Vacanta in Croatia  (Citit de 19346 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Vacanta in Croatia
« Răspuns #70 : 05.Aug.2014, 09:27:41 a.m. »
Mersi pt. urari.

Croatia era programata pe septembrie... insa foarte probabil ca in septembrie sa fiu la recuperare dupa cea de-a doua interventie ... si cum urmatoarea vacanta (pt. ca mergem in concediu cu juniorul) este in noiembrie ... cam pe acolo am auzit ca ar fi apa si vremea potrivita de balaceala :)

Offline coby

« Răspuns #71 : 05.Aug.2014, 11:13:14 a.m. »
Un mic sfat : daca l operezi nu va fi niciodata ca " nou " - am patit si eu asta la schi , totul e sa l menajezi cand faci efort si sa ti cumperi o genunchiera buna " consacrata " , iar efortul sa fie moderat . Sanatate .
auto si moto

Offline Leutz

« Răspuns #72 : 05.Aug.2014, 11:22:06 a.m. »
Mersi pt. urari.
Croatia era programata pe septembrie... insa foarte probabil ca in septembrie sa fiu la recuperare dupa cea de-a doua interventie ... si cum urmatoarea vacanta (pt. ca mergem in concediu cu juniorul) este in noiembrie ... cam pe acolo am auzit ca ar fi apa si vremea potrivita de balaceala :)

In primul rand ... insanatosire grabnica!!!
Apoi ... daca va ganditi la ceva mai departe de casa, de ce nu in (SE) Asia? Preturi mai mici, si la cazare si la zboruri; si poate ... si o intalnire SCR :D la mare (departare de casa)?! ... ca o sa fiu si eu in zona in noiembrie.

P.S. Cu compania aeriana Mmmm... care este  :D, se ajunge oriunde in lume la super-preturi. Statistic, nu mai poate pica si al treilea, deci tocmai au devenit cei mai siguri din lume, la pret minim  :D.
« Ultima Modificare: 05.Aug.2014, 11:24:50 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ASZ

« Răspuns #73 : 06.Aug.2014, 01:49:21 p.m. »
Un mic sfat : daca l operezi nu va fi niciodata ca " nou " - am patit si eu asta la schi , totul e sa l menajezi cand faci efort si sa ti cumperi o genunchiera buna " consacrata " , iar efortul sa fie moderat . Sanatate .
Te-ai operat si tu ? Sau l-ai lasat asa ?

Offline ASZ

« Răspuns #74 : 06.Aug.2014, 01:51:15 p.m. »
Mersi de urare Leutz ... Treaba cu Dominicana era as un vis de-al meu ... care poate deveni realitate. Sincer Asia nu ma prea atrage ... nu ca nu ai ce face/vedea ... ci pur si simplu nu sunt foarte curios sa ajung catre acea zona.(piticul meu .. ce sa-i faci :) )

Offline coby

« Răspuns #75 : 06.Aug.2014, 08:29:58 p.m. »
Te-ai operat si tu ? Sau l-ai lasat asa ?
Eu nu m am operat , se mai umfla din cand in cand cand fac efort mai mare si ma doare dar cu genunchiera si cate un ibuprofen de 400 ( rar ca nu e prea bine ) trece si o i au de la capat . Oricum pot schia off pist si pedala cu bitza fara probleme majore .
Scuze de off topic .
auto si moto

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #76 : 03.Mar.2017, 08:11:27 p.m. »
Din aceasta vara, Croatia Airlines leaga Bucurestiul de 5 destinatii turistice din Croatia: Zagreb, Split, Pula, Dubrovnik şi Zadar
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

« Răspuns #77 : 03.Mar.2017, 09:05:39 p.m. »
foarte tare - tot cu masina merg  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline cristidav

« Răspuns #78 : 30.Mai.2017, 01:51:11 p.m. »
La inceput de septembrie mergem in Croatia. Ca in celelalte concedii, avem vreo cateva sute de km de batut intre zeci de obiective turistice. Vedem cate reusim sa vizitam, dat fiind faptul ca suntem ingreunati de asta micu'. Am o intrebare, daca tot suntem pe forum de masini. De la ce firma / benzinarie sa alimebtez in Croatia ? Inna, Petrol, poate alta ? De la care ati alimentat voi si ar avea preturi decente sa zicem ? Mersi :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline ...

« Răspuns #79 : 30.Mai.2017, 02:49:53 p.m. »
Dupa 15 iulie ajung eu in Nin-Zadar si voi vedea ce preturi sunt anul asta, acum 2 ani am alimentat cu loganul din mai multe benzinarii, dar nu situate pe autostrada. Nu mai stiu cum se numeau, sincer.