Autor Subiect: Vacanta in Croatia  (Citit de 19353 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogogica

Re: Vacanta in Croatia
« Răspuns #40 : 06.Iul.2010, 07:45:26 p.m. »
Din pacate nu plec eu, peste 2 zile pleaca un prieten, si de-aia azi a avut o mare revelatie. Daca ii trebuie ?!??

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #41 : 06.Iul.2010, 11:52:48 p.m. »
Acum 2 veri cand am fost in Croatia nu m-a intrebat nimeni nimic de sanatate. Bine, masina nu e in leasing, deci si daca ma intreba era ok. Dar vreau sa zic ca le-am aratat buletinul si atat. Nici prin alte tari pe unde am mai fost cu masina nu mi-a cerut nimeni un act pentru masina la granita.

Am si eu o intrebare daca stiti. Pentru a merge in Croatia cu masinile luate in leasing este nevoie de delegatie de la firma de leasing, tradusa si parafata la notariat?

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #42 : 07.Iul.2010, 09:37:10 a.m. »
Nu stiu daca e pentru o tara anume, insa eu mi-am luat o astfel de hartie de la leasing atunci cand am plecat in Grecia sau Bulgaria. Nu a fost nevoie sa merg la notariat, pur si simplu am completat-o pe site si am printat-o. (Am leasing la Unicredit).
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #43 : 07.Iul.2010, 06:21:05 p.m. »
In 2006 aveam si eu masina anterioara luata in leasing (Porsche leasing), si cand am plecat in strainatate mi-am luat de la ei o hartie cu stampila si semnatura in romana si engleza, prin care-si exprimau acordul sa ies in afara tarii.
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline bogogica

« Răspuns #44 : 08.Iul.2010, 05:18:13 p.m. »
Am aflat. Tipul  a sunat direct la ambasata Croatiei din Romania si i s-a spus ca nu are nevoie de asa ceva. Croatia nu e ca Turcia, tara care intr-adevar cere acea depesa de la posesorul autoturismului (in speta firma de leasing), depesa ce trebuie tradusa si parafata la notariat si care este valabila 6 luni. In acea procura trebuie sa fie stipulat acordul proprietarului cu privire la scoaterea autoturismului peste granitele tarii si din care sa reiasa cine este utilizatorul de drept (respectiv soferul) si faptul ca acesta este la zi cu plata ratelor.

Offline Suzi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #45 : 02.Aug.2010, 05:15:44 p.m. »
Atentie la regulile de circulatie in Serbia!
Sunt bun amic cu consulul nostru la Belgrad, care mi-a spus ca primeste zilnic telefoane de la soferi romani opriti pentru incalcarea regulilor de circulatie....
Si aveti grija ca puteti ajunge si la inchisoare pentru depasirea vitezei legale! (http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=44543&idlnk=2&cat=4)
SX4 1.6 GS

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #46 : 03.Sep.2010, 09:58:42 a.m. »
pana sa pun toate pozele care sunt destule am inceput o descriere pe zile pe blog :)

dupa ce le pun pe toate o sa pun si aici detalii

http://de-weekend.blogspot.com/2010/08/plitvice-croatia.html

Offline joesewer

• Full Member
« Răspuns #47 : 03.Sep.2010, 10:44:26 a.m. »
pana sa pun toate pozele care sunt destule am inceput o descriere pe zile pe blog :)

Frumoase poze, felicitari whizzy!
... acum chiar imi pare rau ca n-am mai ajuns la Plitvice.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #48 : 06.Sep.2010, 10:01:50 a.m. »
Pai ce sa zic daca iti pare rau din cauza pozelor mele atunci inseamna ca si-au atins scopul :)

Si imi pare rau ca nu ai ajuns si tu ;)

.. azi continuam cu Trogir: http://de-weekend.blogspot.com/2010/08/trogir-croatia.html

Au mai ramas:

- bol
- bol thrash the dress
- dubrovnik
- golfulet din dubrovnik :x

Offline joesewer

• Full Member
« Răspuns #49 : 06.Sep.2010, 07:30:27 p.m. »
Pai ce sa zic daca iti pare rau din cauza pozelor mele atunci inseamna ca si-au atins scopul :)

Da, evident, din cauza pozelor tale ;)

Tre sa-mi iau si eu camera din aia...

Ma uitam pe blogul tau, vad ca la Trogir berea era mai scumpa, la Biograd pe plaja, berea Ozujsko era 15 Kuna la halba de 0.5l, in schimb Budweiser-u era 18 Kuna, si doar 0.4l.