Autor Subiect: Vacanta in Croatia  (Citit de 19343 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Vacanta in Croatia
« : 09.Iun.2009, 10:40:58 a.m. »
pentru ca a venit sezonul si pt ca pe langa Grecia, si Croatia e un loc de vacanta, putem sa incepem sa ne dam sfaturi unii la altii si in legatura cu Croatia.

eu am fost pe la munte pe langa Zagreb, si la mare langa P..a, in Prematura, + Plitvice. revin cu poze deseara.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Vacanta in Croatia
« Răspuns #1 : 09.Iun.2009, 11:15:41 a.m. »
si la mare langa P..a

Cred ca poti sa-i spui Pola, cam asa se foloseste pe la noi :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline denisa_ioana

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
  • Gen: Femeie
« Răspuns #2 : 09.Iun.2009, 11:29:06 a.m. »
E superba Croatia, pacat ca se ajunge dupa multe ore de mers cu masinuta. Va recomand sa va duceti sa vedeti lacurile Plitvice....sunt absolut superbe.

Opatija : http://picasaweb.google.ro/lh/photo/DSKQCMNizpyoYtVuGGPdBw?feat=directlink
Lacurile Plitvice: http://picasaweb.google.ro/lh/photo/9KiLR8FqQBw2xXzvzXD0qw?feat=directlink
Rijeka: http://picasaweb.google.ro/lh/photo/lyK3hCNb493GOxh7x1WzwQ?feat=directlink
Vedere de la Trsat: http://picasaweb.google.ro/lh/photo/4OU-StQk5RH9BR3IOXsgSQ?feat=directlink
Denisa
Splash 1.2 AT GS named  :x ZUKI
B 23 YDR

Offline miocrl

« Răspuns #3 : 09.Iun.2009, 11:36:49 a.m. »
exista inca o rezervatie cu lacuri si cascade... mai jos de plitvice, se numesc KrK sau Krka(nu insula)

Offline adrian_r5

« Răspuns #4 : 09.Iun.2009, 11:51:02 a.m. »
Cred ca poti sa-i spui Pola, cam asa se foloseste pe la noi :D

... asa se foloseste la italieni  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #5 : 09.Iun.2009, 12:08:23 p.m. »
in rasinoasele ce cresc pe malurile marii Croate, traiesc niste insecte care cum da soarele incep si fac un zgomot suparator la inceput dar cu care te obisnuiesti pana la urma... suna a cosasi

Offline Silfax

« Răspuns #6 : 09.Iun.2009, 12:47:39 p.m. »
Imaginile spun totul, dar as intreba si alte amanunte legate de preturi: cat este cazarea, ce include, de luat masa in oras; la cat se ridica? Ceva taxe de statiune sau de autostrada.. etc.
Din cate stiu in Croatia preturile sunt destul de piperate...

• S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #7 : 09.Iun.2009, 12:58:37 p.m. »
1000 euro - 2 persoane (cazare la camping, pasapoarte, taxa de autostrada - jumatate ca am fost 2 cupluri - motorina la jumatate - magneti si canite pentru cadouri - mancare de la magazin si gatit in camping - feribot - intrare plitvice si cetate dubrovnik - inghetata la greu - pizza :)) pe scurt am facut aproape toata coasta Croatiei in 9 zile: Romanica - Belgrad - Zagreb - Rijeka - P*la - Rijeka (feribot) - Dubrovnik - Plitvice - Zagreb - Romanica.

Stationare 3 zile in Dubrovnik (un oras superb)
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #8 : 09.Iun.2009, 07:45:43 p.m. »
Vara trecuta am fost in Croatia cu Swift-ul, mai exact in Opatija. Sunt niste peisaje foarte frumoase si drumuri la fel de bune! La intoarcere in tara, la granita, consumul ajunsese la 6% la 3000km+ facuti in Ungaria si Croatia.
In Opatija am stat la Hotel Opatija (3*) si conditiile au fost foarte bune, hotelul fiind la 150m de plaja.
Un lucru negativ il reprezinta pretul; este o tara scumpa!

Offline timisoso

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #9 : 11.Iun.2009, 10:27:35 p.m. »
Salut,
vvv.croatia.hr/English/Destinacije/Odredista.aspx
Gasiti acolo harti interactive ale regiunilor, tur virtual in orasele mari(camere VR), info despre locuri.
Site-ul e destul de bine documentat,
O zi buna,
S.