Autor Subiect: GARANTIE SUZUKI - ce intra in garantie  (Citit de 22787 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: GARANTIE SUZUKI - ce intra in garantie
« Răspuns #70 : 24.Iul.2023, 10:12:22 a.m. »
cati km are masina?
tot extras din regulament
"a. Reparaţiile sau înlocuirile datorate uzurii normale a autovehiculelor sau schimbărilor intervenite asupra pieselor componente a autovehiculului ca urmare a învechirii acestora (ex. cojiri de vopsea, modificări de culoare, coroziune etc.), precum şi pentru înlocuiri sau reparaţii datorate uzurii morale a pieselor componente a autovehiculelor;"
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Zaheiu

« Răspuns #71 : 24.Iul.2023, 10:59:45 a.m. »
67k
  • SX4 S-Cross

Offline bisti

« Răspuns #72 : 24.Iul.2023, 11:32:52 a.m. »
Caseta a fost schimbata pe o campanie, la Swift. Verifica daca exista asa ceva la Vitara.

Offline miocrl

« Răspuns #73 : 16.Aug.2023, 09:07:39 p.m. »
s-a rezolvat pe garantie extinsa? adica in perioada 3 - 10 ani de folosinta

Offline Bobi

« Răspuns #74 : 08.Mar.2024, 05:06:00 a.m. »
Am fost sunat de dealer pentru revizia de 4 ani si mi-au comunicat pretul, care este de aproximativ 1450 lei.
Sincer mi se pare mult avand in vedere ca un ulei (la ei pe site Radacini) este 136 lei 4 L, filtrul 38 lei, etc per total toate filtrele inclusiv lichidul de frana sunt in jur de 500 lei, pai restul este manopera ? Mi se pare exagerat de mult.
Intrebarea mea este, ce implica garantia extinsa de 10 ani, adica motor plus transmisie, ce se poate defecta sa nu risc pierderea garantiei daca fac revizia la un service non Suzuki ?

Offline wolfin

« Răspuns #75 : 08.Mar.2024, 01:58:25 p.m. »
ce se poate defecta sa nu risc pierderea garantiei daca fac revizia la un service non Suzuki ?

din punctul lor de vedere pierzi garantia chiar daca faci la un service autorizat rar. in caz de ceva..cele mai mari sanse le ai in instanta.

oricum...cam aiuristic devizul...asta daca nu ai Across..poate.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline koala

« Răspuns #76 : 08.Mar.2024, 02:36:54 p.m. »
... Intrebarea mea este, ce implica garantia extinsa de 10 ani, adica motor plus transmisie, ce se poate defecta sa nu risc pierderea garantiei daca fac revizia la un service non Suzuki ?
Daca iti "cade" motorul, cei de la reprezentanta o sa spuna ca nu ai folosit uleiul care trebuie (pentru ca l-ai schimbat la altii) si iti vor refuza lucrarea... idem pentru transmisie. Se vor agata de orice cacat, doar ca sa nu iti plateasca reparatiile. Vei rezolva doar cu scandal mare si / sau tribunal.
- Daca masina ta (marca / tipul) este cunoscuta ca are probleme de motor / transmisie si daca vrei sa dormi oarecum linistit, atunci fa reviziile la ei si plateste-le pretul cerut. Asta e! Si asa iti vor face mizerii cand o sa fie vorba de "acoperit garantia cu fapte", dar barem poti sa te certi cu ei.
- Daca masina ta are motor / transmisie "beton" (statistic vorbind) si nu exista povesti horror pe internet legate de asta, atunci nu are rost sa arunci cu banii... du-te la orice service in care ai incredere si fa-ti reviziile la ei. 
EL COTE - Jimny AT (2006)

Offline ntire2000

« Răspuns #77 : 08.Mar.2024, 03:08:59 p.m. »
Am fost sunat de dealer pentru revizia de 4 ani si mi-au comunicat pretul, care este de aproximativ 1450 lei.

Deci pentru urmatorii 7 ani tu vei da cam 300 de euro pe an.
Misto, 2000 si ceva de euro (putem fi rai si sa zicem chiar 3000 - pe masura ce îmbatrâneste masina reviziile vor fi tot mai scumpe) pentru o himera numita garantie extinsa si pe care o vei putea accesa cel mai probabil trecând (si) prin instanta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: koala

Offline wolfin

« Răspuns #78 : 08.Mar.2024, 09:51:33 p.m. »
Nasoala treaba.

Cat am fost in garantie..7 ani...nu am depasit 700 lei si minim..500.
Deci o medie de 110..120 eur.

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline NicNic

« Răspuns #79 : 08.Mar.2024, 10:01:46 p.m. »

Deci pentru urmatorii 7 ani tu vei da cam 300 de euro pe an.
Misto, 2000 si ceva de euro (putem fi rai si sa zicem chiar 3000 - pe masura ce îmbatrâneste masina reviziile vor fi tot mai scumpe) pentru o himera numita garantie extinsa si pe care o vei putea accesa cel mai probabil trecând (si) prin instanta.

Banii nu sunt dati pentru o himera. Ci pentru revizia periodica a masinii.
Si daca nu ar avea garantie extinsa, reviziile tot trebuie sa le faca.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!