Autor Subiect: Antifurturi jante Suzuki  (Citit de 7244 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

Antifurturi jante Suzuki
« : 09.Iun.2009, 12:55:51 a.m. »
Saptamana trecuta am fost sa-mi iau kinderul de la scoala si intamplator am vazut un ford mondeo asezat pe caramizi. Fusese "operat" cu o noapte inainte cand fusese furtuna si bietul om s-a trezit dimineata cu bucuria. Stiind ca se vaneaza jentile de aliaj am decis sa mi le dotez cu prezoane antifurt. Sunt 100 RON setul si cu aceasta ocazie mi-am bagat pentru perioada verii si azot in anvelope.
Daca este cineva din cei ce pot ajunge prin Iasi, le pot lasa nr. de tel. a vulcanizarii unde se efectueaza operatiunea (nu stiu daca am voie sa fac reclama aici).
Eu sincer am ramas impresionat de modul cum am fost servit, de cum se prezenta pravalia si de profesionalismul oamenilor de acolo.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline ionutz

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 316
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift 1.3 GLX "B 85 Z K H"
Re: Antifurturi jante Suzuki
« Răspuns #1 : 09.Iun.2009, 10:31:01 a.m. »
Se pare ca asa incepe sa se manifeste "criza" in domeniul auto, am vazut si eu saptamana trecuta un 307 cc pe burta pe Libertatii. Nu stiu daca s-ar baga cineva la "jantele mele cu capac" dar ma gandesc foarte serios sa-mi pun, mai ales ca n-am CASCO. :-S
Suzuki Swift 1.3 GLX    - Under Construction ...
Dacia Golan 1.4 MPi  -- a.k.a. "Winnie The Pooh "

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #2 : 09.Iun.2009, 10:37:35 a.m. »
Si eu am tot vrut sa-mi pun, dar am uitat. Trebuie sa ma mobilizez, ca mai bine investesc 100 lei in antifurt decat mult mai mult in jante+gume :notlst:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #3 : 09.Iun.2009, 12:28:34 p.m. »
tu oricum ai casco... deci ai investi cam 100 de eur si ti-ai schimba toate cele 4 roti :)
dar nu-ti doresc :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #4 : 09.Iun.2009, 12:45:10 p.m. »
Le-as lua chiar moca, daca ma gandesc un pic, ca se pare ca nu am fraciza :D nu mi-a venit inca nici o factura de la leasing pentru reparatia zgarieturii. In fine, n-as vrea totusi sa ma trezesc cu masina descaltata! Doamne fereste! :popa:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #5 : 09.Iun.2009, 02:32:33 p.m. »
Eu mi-am comandat antifurt roti inca de la-nceput si le-am primit acasa de la Iasi (sunt cele originale suzuki...  :)), asa ca nu voi avea probleme, pentru 100 ron merita sa-ti pui antifurt chiar daca ai casco...  ;)

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #6 : 09.Iun.2009, 07:39:04 p.m. »
Spuneti si de unde le-ati cumparat.

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #7 : 09.Iun.2009, 10:37:58 p.m. »
Eu le-am cumparat de la dealerul Suzuki Doly Iasi, dar cred ca gasesti si la dealerii din Bucuresti,... daca nu au pe stoc poti face comanda...  :)

Offline dragon

« Răspuns #8 : 07.Iul.2009, 12:32:24 a.m. »
Pentru cei din Braila sau Galati va pot pune in legatura cu un strungar care ,cred ca va face ceva care e extrem de greu de desfacut(furat).Si ma gindeam ca daca cumperi antifurt original Suzuki,nu-s toate la fel?Asadar si un hot poate da 100 de roni si sa vezi atunci Suzuki pe caramizi....dar un antifurt personalizat eu zic ca mai bun decit unul de fabrica de serie!
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #9 : 07.Iul.2009, 12:36:35 a.m. »
si eu am cumparat tot de la dealer. Ideea e ca m-am uitat la 2 si erau diferite.. sper ca iti dai seama ca sunt si astea gandite intr-un fel :D nu sa se potriveasca o cheie la toate :)