Autor Subiect: Noul Suzuki Jimny (2018>)  (Citit de 99246 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline tudyniuz

Re: Noul Suzuki Jimny (2018>)
« Răspuns #970 : 29.Iul.2019, 08:45:05 a.m. »
Se poate sa nu fie o greseala. Dotarea asta e disponibila in alte piete din Europa, in unele locatii este insa extra-optiune, chiar si in cazul echiparii de varf, la noi insa masina vine cu toate dotarile posibile pe varful de gama, cel putin asta e impresia pe care o am eu dupa ce am vazut brosura pentru Romania si comparand cu ce tineam minte din brosurile externe.
  • -

Offline f.cristi

« Răspuns #971 : 29.Iul.2019, 11:43:46 a.m. »
Disponibilitate Autonet

Offline Dogy

« Răspuns #972 : 29.Iul.2019, 03:43:38 p.m. »
Ce tot ziceti ca e masina de oras sau a doua de dama
E masina de offroad
Cine vrea o masina de de oras cu tractiune integrala (cand nu dezapezeste primaria) sa-si ia ignis allgrip
Jimny e altceva, are reductor
Daca o ia cineva exclusiv de oras arunca banii pe geam, o cumpara degeaba

Recent a luat premiul de World Urban Car of the Year Awards, deci e vazuta si ca masina de oras :)
Sigur multi (multe) o vor cumpara pentru asta. E posibil chiar sa fie mai multi decat cei care o vor lua ptr offroad.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline tudyniuz

« Răspuns #973 : 29.Iul.2019, 04:43:04 p.m. »
Eu unul pentru oras o vreau si pentru cateva escapade in conditii mai dificile, dar alea sunt pe plan secund si se vor intampla ocazional spre rar.
  • -

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #974 : 29.Iul.2019, 04:46:21 p.m. »
Sunt banii tai  :D

Iar faza cu world car e fix o dubiosenie ca asociatia care da 20 de premii/an catre a3
http://www.worldcarawards.com/web/about.asp
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Dogy

« Răspuns #975 : 29.Iul.2019, 05:12:24 p.m. »
Si eu o aveam anul trecut in vedere ca masina ptr de toate - de altfel, masina unica pentru noi. Suntem doar 2 si ne-ar fi ajuns.
A aparut insa mult prea tarziu ptr nevoile noastre si ma bucur mai mult ca a fost asa si ca am ales Vitara.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline duculetu

« Răspuns #976 : 29.Iul.2019, 05:37:36 p.m. »
"Eu unul pentru oras o vreau si pentru cateva escapade in conditii mai dificile"
Daca vrei asta iti recomand sa te uiti la Ignis. 4 usi, un 4x4 simplu dar recent venit de la peste am ramas surprins de ea (urmeaza video pe jurnalul meu doar ca trebuie cumva sa reduc de la 2h; pozele sunt de la alta iesire).
- spatiu interor mai bun/similar cu Jimny
- 4 usi
- consum mai mic
- raza de intarcere incredibila
- intretinere la fel de ieftina

Iti pui un set de arcuri si o mai ridici 3cm cum a facut Cristi R.

Repet, inca din primele postari aici, in afara ca arata fain, nu ii vad rostul.

Offline tudyniuz

« Răspuns #977 : 29.Iul.2019, 06:25:13 p.m. »
Inteleg toate argumentele tale, dar fara nicio suparare si fara nicio intentie de a jigni pe cineva, nu am niciun interes pentru Suzuki in afara de acest Jimny. E o masina diferita, iesita din banal, care mi-a facut cu ochiul inca de la primele poze aparute online. Dupa ce am vazut-o live la Mondialul de la Paris de anul trecut si am putut sa o studiez indeaproape, fara insa a o conduce, am luat-o si mai in serios drept un candidat principal pentru urmatoarea masina. Mai urmeaza doar sa o conduc incat sa ma hotarasc. Daca in urma unui test drive nu va fi conform asteptarilor mele, ma voi reorienta in afara gamei Suzuki. Dar pana atunci, sunt foarte incantat de faptul ca in sfarsit se lanseaza si la noi si putem afla cu totii ce si cum.

• -

Offline enicky

« Răspuns #978 : 29.Iul.2019, 09:12:47 p.m. »
   "Cu recunoștința și bucurie anunțăm că noul Suzuki Jimny a fost votat drept caștigător al premiului „World Urban Car” (categoria Automobilul Urban al Lumii) în cadrul premiilor World Car 2019. Rezultatul a fost făcut public la conferința de presă World Car Awards, care s-a desfășurat în luna aprilie în cadrul Salonului Internațional de Automobile de la New York. Este pentru prima dată când producatorul Suzuki obține o distinție la această gală de notorietate."
  @Dogy multumesc ca ai facut mentiunea ! Probabil ca omuletii astia de la Worl car 2019(care dau prmiul  „World Urban Car”), sunt niste parveniti, niste pilosi ai partidului(whatever!), care habar n-au ce si cum este o masina de oras si ce si cum este o masina off road ! Zic si eu...
Ca se intampla sa fie 2 in 1, asta e, norocul nostru !

Eu cred ca e mai bine sa nu trecem toate opiniile/impresiile pe care le citim/auzim prin propriul filtru si sa lasam celor de langa noi libertatea sa aleaga.

De exemplu, eu pe @hippo il cunosc, este un tip inalt(mai inalt ca mine mult!), solid si n-ar fi nicio problema daca il vad in Jimny, sau coborand din acesta, dar daca l-as vedea coborand dintr-un Ignis (sa ma ierte!),  cred nu m-as mai opri din ...ras ! Probabil ca ar fi reciproc daca m-ar vedea si el pe mine coborand din Ignis... :)
     Asta e, fiecare cu personalitatea lui..., cu banii lui..., cu alegerea lui.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #979 : 29.Iul.2019, 09:16:17 p.m. »
Hai sa facem testul @enicky sa vedem daca incap 2 cetateni rotofei, specie europena 😂,  in jimny
Da un tar sa fac programarea
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp