Nu sunt subtirel
Am mai pomenit in urma pe topic, am vazut masina la Paris la lansarea "oficiala" din octombrie anul trecut.
Impresia a fost per total placuta. Depinzand si de ce comparatii ii faci masinii, ar fi multe de reprosat la interior legat de calitatea materialelor folosite, desi expusa era varianta de top, plasticele erau goale si facea zgomot la orice lovire mai usoara, iti da fara discutie senzatia de interior ieftin. Duster-ul arata mult mai bine si are si niste materiale mai placute atingerii.
Spatiul interior, pe cat de mica e masina la exterior mi s-a parut foarte decent. Ai loc la cap suficient chiar si la 1.90 iar desi masina e foarte ingusta, faptul ca nu ai o consola centrala intre cele doua scaune ajuta la senzatia de spatiu. In acelasi timp, puteau face ceva minimalist incat sa nu arate schimbatorul ala parca rupt dintr-o masina de la inceputul anilor '80.
In spate mi s-a parut din nou spatiu suficient. Sigur, nu e masina de familie si mai mult de 15-20 de km nu cred ca duci pe cineva cu masina, poate rapid la cumparaturi in oras sau ceva de genul, nimic mai mult. Ajuta si geamurile foarte mari si verticale care nu te fac sa te simti inghesuit.
Portbagajul este inexistent cu scaunele ridicate, desi ulterior am vazut online ca se pot ridica la 90 de grade, iar atunci ar incapea doua valize mici de carry-on in picioare. Cu scaunele lasate ai o suprafata foarte ok pentru incarcare, iar daca vrei sa pleci intr-o calatorie cu masina asta, e foarte ok pentru 2 persoane, poate chiar 2 persoane si un caine micut (cazul meu).
Per total, mie mi-a placut masina indeajuns incat sa vin aici pe forumul Suzuki in incercarea de a gasi noi informatii despre ea. Astept lansarea in Romania si daca pretul este conform asteptarilor mele iar la test drive masina nu dezamageste, cred ca e o posibilitate reala pentru mine.
Mai urc si niste poze: