Autor Subiect: Noul Suzuki Jimny (2018>)  (Citit de 99197 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline duculetu

Re: Noul Suzuki Jimny (2018>)
« Răspuns #420 : 31.Aug.2018, 08:18:52 a.m. »
Eu inteleg si sunt de acord cu tine - si mie imi plac gadgetariile - si eu sunt foarte incantat de Ignis dar revin la parerea mea: cine isi ia Jimny are nevoie sa se duca din A in B pe o portiune de drum posibil accidentata sau are de gand din cand in cand sa participe la off road. Cine are nevoie de plimbat prin oras cu navigatie cu muzica prin bluetooth (implicit si telefon compatibil) isi ia Ignis. Daca imi zici ca exista oameni care vor sa le faca pe toate in acelasi timp: off road, plimbam la agatat puicute, waze pe consola, vacante cu familia isi ia Vitara (am exclus din prima alti producatori sa comparam mere cu mere).
Suzuki-ul nu parea sa aiba un segmnet de piata liber, intre 8k-25k, acum cu pretul noului Jimny o sa fie discrepanta mare.

Cu siguranta, astea sunt doar pareri fara sa fie sustiune de ceva oficial. Ramane de vazut si am sa va zic atunci ca am avut dreptate. :D

Offline f.cristi

« Răspuns #421 : 31.Aug.2018, 08:24:21 a.m. »
E clar ca Jimny nu poate fi pt. vacanțe cu familia. Poate iesiri relativ scurte si nu foarte departe de casă (deși am vazut si la mare Jimny-uri venite de la sute de km departare).
Dar de acasa si până la baza muntelui mie imi e de folos Waze-ul. La cât de mult m-am obisnuit cu senzorii de parcare (mai puțin camera) mi-e si teama fără, chiar si cu un Jimny (care nu cred ca are gadget-urile astea).
Nu m-am uitat la Jimny până acum din cauza la cat de spartan era.

Offline Dogy

« Răspuns #422 : 31.Aug.2018, 01:22:48 p.m. »
Daca imi zici ca exista oameni care vor sa le faca pe toate in acelasi timp: off road, plimbam la agatat puicute, waze pe consola, vacante cu familia isi ia Vitara (am exclus din prima alti producatori sa comparam mere cu mere).

Noul Jimny poate fi bun ptr orice, in cazul unui cuplu de 2 persoane sau al unei persoane singure. Si de oras, si de vacante, si de deplasari lungi, si de offroad. E interesant sa poti folosi o masina cam pe oriunde iti trece prin cap, avand in acelasi timp si cele mai noi elemente de siguranta, si tot confortul - ceea ce generatia anterioara nu asigura.
Vad destule Jimny-uri folosite si ca masini de oras. Asa ca, la preturi atractive, cat de cat apropiate de cele ale vechii generatii, va intra si in atentia celor care vor o masina buna la toate. Iar noul Jimny chiar asta se vrea a fi: o masina buna la toate cu care poti ajunge peste tot, in siguranta si confortabil. Iar daca e mai ieftina cu cateva mii de euro decat o Vitara, va fi o optiune extrem de serioasa pentru multi.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #423 : 31.Aug.2018, 01:41:02 p.m. »
E masina de offroad
Nu cred ca atinge viteza legala pe autostrada 😂😂
Merge si in oras ca e mica
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: duculetu

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #424 : 31.Aug.2018, 01:51:36 p.m. »
Pe cea minimă cu siguranță. După fișă tehnică o depășește și pe cea maximă :)

« Răspuns #425 : 31.Aug.2018, 02:00:31 p.m. »
 Vechiul model nu prindea mai mult de 110 km/h 😂
Abia astept sa se lanseze, poate, vb lui @speedy , mai scad preturile la sh

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #426 : 31.Aug.2018, 02:54:59 p.m. »
Puteți să mă credeți pe cuvânt - Jimny depășeste chiar și marja de 10km/h față de viteza legală de pe autostradă.  :fluier: :baston:
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

« Răspuns #427 : 31.Aug.2018, 07:59:47 p.m. »
Ok, dar e foarte instabila si galagioasa
Stiu ca am bagat a 5-a la 80
Nu ma intelege gresit, imi place mult, dar in mediul ei, pe hartoape

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #428 : 31.Aug.2018, 08:14:05 p.m. »
Da, da, da - e o mașinuță genială pe teren denivelat și accidentat și offroad și etc.  :good:
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline f.cristi

« Răspuns #429 : 31.Aug.2018, 09:31:00 p.m. »
Se apropie...