0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: Dromihete din 09.Iul.2020, 10:34:32 p.m.Citat din: Cristi (XTI) din 09.Iul.2020, 12:20:30 p.m.De azi a dispărut și oficial de pe site-ul suzuki.ro noul Jimny, nu doar prin zvonurile care circulau de câteva zile... Se pare că abia la toamnă spre iarnă vom afla vești noi despre Jimny și viitorul său pe piața europeană. Cu această ocazie doresc să mulțumesc clientului care a renunțat la comandă. Săptămâna viitoare sper să o pot aduce acasă, acum câteva zile am achitat factura finală.Păcat ...Si ce ai luat ?
Citat din: Cristi (XTI) din 09.Iul.2020, 12:20:30 p.m.De azi a dispărut și oficial de pe site-ul suzuki.ro noul Jimny, nu doar prin zvonurile care circulau de câteva zile... Se pare că abia la toamnă spre iarnă vom afla vești noi despre Jimny și viitorul său pe piața europeană. Cu această ocazie doresc să mulțumesc clientului care a renunțat la comandă. Săptămâna viitoare sper să o pot aduce acasă, acum câteva zile am achitat factura finală.Păcat ...
De azi a dispărut și oficial de pe site-ul suzuki.ro noul Jimny, nu doar prin zvonurile care circulau de câteva zile... Se pare că abia la toamnă spre iarnă vom afla vești noi despre Jimny și viitorul său pe piața europeană.
Nu știu dacă e locul aici, dacă un admin crede ca trebuie sa fie mutat, va rog.