0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Pai clima din Japonia e mai mult ploioasa.Iernile sunt mai blânde si cel mai probabil si atunci când e multa zapada si polei toti folosesc transportul în comun care e perfectionat la secunda. I-am întrebat pe unguri de ce naiba pun gume de vara la Vitara (am luat-o în februarie) si mi-au raspuns cam la fel.Au zis ca atunci când vremea o impune toti îsi lasa masinile acasa si folosesc mijloacele de transport în comun.Iti dai seama cu ce stres m-am "strecurat" noaptea pe drumul catre casa "încaltat" cu gume de vara - la -3 grade si pe lapovita.
Anvelopele Bridgestone Dueler H/T de pe Jimny au marcaj M+S. E drept, fără semnul de fulg de zăpadă.
Citat din: Cristi (XTI) din 11.Nov.2019, 11:03:17 a.m.Pun și eu câteva poze de la Rădăcini Otopeni Pregatirea pentru vanzare?
Pun și eu câteva poze de la Rădăcini Otopeni
Citat din: enicky din 11.Nov.2019, 03:59:54 p.m.Citat din: Cristi (XTI) din 11.Nov.2019, 11:03:17 a.m.Pun și eu câteva poze de la Rădăcini Otopeni Pregatirea pentru vanzare?Doar prima ”întâlnire” - mâine e livrarea!
Doar prima ”întâlnire” - mâine e livrarea!
Citat din: Cristi (XTI) din 11.Nov.2019, 03:13:34 p.m.Anvelopele Bridgestone Dueler H/T de pe Jimny au marcaj M+S. E drept, fără semnul de fulg de zăpadă. Abtibilduri cu fulg de nea are colegul din Iasi.
(.........) A, era sa uit, ce model/varianta? A, cred ca e full/GLX, ca vad spalator de far. MT sau AT?