Autor Subiect: Noul Suzuki Jimny (2018>)  (Citit de 99174 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline tau

Re: Noul Suzuki Jimny (2018>)
« Răspuns #1320 : 10.Oct.2019, 07:58:39 p.m. »
Se pare ca Suzuki Romania nu stie ce vinde; GLX-ul meu nu are volan reglabil pe adancime - ci pe inaltime - si nici indicator treapta viteza.
  • Jimny, Vitara S, New Jimny

Offline enicky

« Răspuns #1321 : 10.Oct.2019, 08:33:08 p.m. »
.... GLX-ul meu nu are volan reglabil pe adancime - ci pe inaltime - si nici indicator treapta viteza.
    Deci doar in sus si in jos, nu-l poti trage la tine. Indicator de treapta am vazut ca nu are la drive test.

Dar ma intereseaza celelalte : recunoastere semne de circulatie, vibratia in volan la depasirea liniei, faza lunga, limitator de viteza, exista? Si cum se manifesta?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #1322 : 10.Oct.2019, 08:45:45 p.m. »
@tau Lasa naibii accesoriile, zi cum e prin namol/teren accidentat vs ala vechi
@enicky i-ati ignis ca n-ai ce face cu tractorasul
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

« Răspuns #1323 : 10.Oct.2019, 09:53:13 p.m. »
@enicky i-ati ignis ca n-ai ce face cu tractorasul
  Ba sunt f. importante si accesoriile, daca tot sunt.
  Ma si vezi pe mine(ditamai omul) in Ignis.  :-j
  Zici tu ca n-am ce face?! :-)) In jimny e alta viata... B-)  Mai vorbim...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1324 : 10.Oct.2019, 09:59:49 p.m. »
Nu uita că Jimny e 4x4 doar în off-road, nu e recomandat să folosești tracțiunea integrală pe asfalt. Din acest punct de vedere Vitara are un avantaj în utilizarea cotidiană.

Offline enicky

« Răspuns #1325 : 10.Oct.2019, 10:30:21 p.m. »
Nu uita că Jimny e 4x4 doar în off-road, nu e recomandat să folosești tracțiunea integrală pe asfalt.
  Stiiiiiu, am citit, doar daca e ud/mazga sau molozeala de zapada si iarna parchezi unde o berlina nu se baga din cauza zapezii/ghetii(si pe spatiu mic) Am citit de functionarea diferentialelor. Dar nu e imperios-necesar allgrip in oras. In schimb garda la sol mare e buna chiar si in oras.
  Izolata(fonic+termic), gabarit mic, inalta, vizibilitate f.buna, scaune incalzite, demaraj, etc., sunt atribute care o fac numai buna de oras. 

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1326 : 10.Oct.2019, 10:37:16 p.m. »
Nu te contrazic, dacă ne referim la un oraș ca Bucureștiul unde orice loc adecvat ca dimensiuni se transformă invariabil într-un loc de parcare. Dar asta nu e neapărat necesar la nivelul tuturor orașelor, cu atât mai puțin în mediul rural.

Offline enicky

« Răspuns #1327 : 10.Oct.2019, 11:42:08 p.m. »
   Suzuki Jimny este o masina as zice eu, mai speciala !
Adica, aceasta varianta noua are, spre deosebire de predecesoarea ei, noi orizonturi, nu mai este doar o masina de vanatoare, pescuit, padurari si pasionati de off road !

Dotarile actuale au largit mult target-ul producatorului : masina se preteaza in continuare pentru cei mentionati mai sus, dar se adreseaza si tinerilor(vezi colegul de la Iasi care si-a facut multe imbunatatiri), si celor care nu pot tine doua masini(una de oras si una de hobby) si fac un compromis cu Jimny si n-au nici familie numeroasa, dar si celor cu bani pt. care Jimny poate fi o distractie de "n" ori pe an, precum si unei categorii de femei(doamne/domnisoare), bine instruite/documentate, care vrea sa fie sigura ca aceasta masina o va duce unde va avea nevoie si nu o va "lasa" la greu(acele femei "barbatoase" care vor sa fie independente!). Si poate mai sunt si alte categorii pe care nu le-am "prins"...

Dotarile, culorile, forma indrazneata, (chiar si luminile led) au scos-o din categoria de nisa, gata, ai tot ce e modern si util ca sistem de confort si siguranta, ca sa poti merge cu ea si prin oras si pe drum forestier.
   Hippo a vazut ca nu mai intra greu in viteza, nu mai este zgomotoasa, te joci cu volanul, se-ncalzeste/raceste imediat, iti pui telefonul pe tableta(ca sa nu fi amendat), arunci 2 rucsaci  pe scaunele din spate si pleci cu prietena/sotia pe munte sau la schi si de ce nu si la Vadu, ca nu ramai in nisip. :)

Asa vad eu noul Jimny, dupa ce am facut drive-test cu el(si eu si sotia, si as mai face!), o masina polivalenta.

Offline f.cristi

« Răspuns #1328 : 11.Oct.2019, 12:04:04 a.m. »
Faruri fullLED cu High Beam, pt. care la alti producatori scoti bani grei s.a.m.d.

Dar asta nu e neapărat necesar la nivelul tuturor orașelor, cu atât mai puțin în mediul rural.
Sa vezi tu ce necesar e cand primarul nu vrea sau nu are plug sa bage pe strazi sau ulite iarna. E prapad la tara, nu compara cu Bucurestiul.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #1329 : 11.Oct.2019, 12:46:45 a.m. »
Aoleo @rexkrokiDAU iar au inceput offroaderii de tastatura(expresia e a unui coleg experimentat) sa-si dea cu parerea
E ziua cartitei
Iarasi incepe confudia eterna intre offroad si mers la picnic
@f.cristi in conditii extreme ai dreptate
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp