0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nu e suzuki.ro. Acolo se lanseaza oficial.
Citat din: tau din 11.Aug.2019, 05:11:14 p.m.Citat din: enicky din 11.Aug.2019, 04:25:27 p.m. Oricum, benzina ptr. 1250km, e ceva.benzina in valoare de 1250 Ron, nu pentru 1250 km.oricum, campania cu 3 revizii gratuite este valabila pana pe 31 August - https://www.suzuki.ro/wp-content/uploads/2019/07/Regulament-Campanie-3-ani-intretinere-gratuita-.pdfInteresant e ca Jimny nu e cuprins in regulamentul campaniei.da, asta am vazut si eu, insa le-am spus ca in calitate de detinator de inca doua Suzuki - o Vitara si un Jimny - cumparate de noi din Romania, ma astept sa primesc "o bonificatie de fan Suzuki"; poate ca asta "i-a induiosat"...?vad maine cand ridic masina, daca se tin de cuvant.
Citat din: enicky din 11.Aug.2019, 04:25:27 p.m. Oricum, benzina ptr. 1250km, e ceva.benzina in valoare de 1250 Ron, nu pentru 1250 km.oricum, campania cu 3 revizii gratuite este valabila pana pe 31 August - https://www.suzuki.ro/wp-content/uploads/2019/07/Regulament-Campanie-3-ani-intretinere-gratuita-.pdf
Oricum, benzina ptr. 1250km, e ceva.
vad maine cand ridic masina, daca se tin de cuvant.
Hmm, la 23-25k Jeep Renegade 1.3 180 CP...
Active Drive LowActive Drive Low includes all of the features of Active Drive I but denotes a greater possible crawl ratio. When in "4-Low" mode the front and rear axles are locked together and power is sent to all four-wheels through the power transfer unit although no low range gear reduction occurs. Active Drive low relies on shorter axle gear ratios while holding first gear in the ZF9HP transmission to achieve a crawl ratio of 20:1; similar in effect to Freedom Drive II.Applications:2015–present Jeep Renegade (BU)2018-present Jeep Compass (MP)
Totusi Renegade nu este in categoria de offroader in care este Jimny. Nici macar Trailhawk. Active Drive Low este mai degraba echivalentul modului Lock la AllGrip (Suzuki Vitara si S-Cross) fara a fi vorba despre reductor
Nu vreau sa pun paie pe foc, dar la Jeep se mai negociaza destul de decent de la pretul ala. La mine Renegade este cealalata varianta in caz ca Jimny nu e conform asteptarilor.