0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Să te bucuri de el fără probleme
Citat din: tau din 09.Aug.2019, 01:32:30 p.m....saptamana viitoare - pentru ca abia Luni o sa aiba cartea de identitate - il iau acasa. Esti tare ! Sa-l stapanesti sanatos! E cel de la DAB?
...saptamana viitoare - pentru ca abia Luni o sa aiba cartea de identitate - il iau acasa.
Citat din: tau din 09.Aug.2019, 01:32:30 p.m.Azi am platiti avansul, si saptamana viitoare - pentru ca abia Luni o sa aiba cartea de identitate - il iau acasa.GLX 2019, savana ivory/black metallic, 21km.Nu mai am rabdare....Felicitări! Pret final (discount-uri, accesorii)?Mi-am propus si eu sa comand sapt. viitoare un GLX Automat albastru.
Azi am platiti avansul, si saptamana viitoare - pentru ca abia Luni o sa aiba cartea de identitate - il iau acasa.GLX 2019, savana ivory/black metallic, 21km.Nu mai am rabdare....
Deci la pretul de baza n-au lasat nici 1 (unu) Euro.
.... dar eu inclin sa cred ca n-au capacitate de productie.
... a capacitatii (mici) de productie - 75000 unitati pe an - nu se poate da termen de livrare pentru configurarile la cerere; drept urmare dealerii vand doar ceea ce primesc.
Eu am renuntat la achizitionarea unui jimny, mi-a placut mult dar cred ca imi cumpar mai bine un atv nou cu 1/2 de pretul lui.Pentru o masina de hobby e cam scump.
In alta ordine de idei, in aceasta dimineata la Marshall Rm. Valcea era expus un Jimny - si live este frumusel rau...