Autor Subiect: Noul Suzuki Jimny (2018>)  (Citit de 99232 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Noul Suzuki Jimny (2018>)
« Răspuns #1060 : 06.Aug.2019, 02:25:03 p.m. »
Eu ma adresasem colegilor bucuresteni din ultimele postari care au condus recent Jimny-ul.

Pozele puse de tine nu stiu din ce motiv le-am ratat; sunt foarte la obiect si ilustreaza exact ce spuneam.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline f.cristi

« Răspuns #1061 : 06.Aug.2019, 02:33:06 p.m. »
Sa vedem discounturile de lansare
Avand in vedere ca masina nu e inca lansata oficial in Ro, din experientele proprii eu recomand sa se mai astepte cu comanda.
Ce vreau sa zic e ca de fiecare data cand m-am grabit sa comand o masina abia aparuta am avut diverse neplaceri, fie tehnice (cum e cazul cu uleiul de motor la Mitsubishi ASX sau cu suspensiile la Ignis) fie financiare (am ratat diverse oferte de lansare, discount-uri, cauciucuri/roti de iarna etc.).
Si pe mine ma mananca degetele, dar parca as mai astepta...cu greu.

Daca inainte cochetam cu idea unui Duster nou - 1.3 tce 4WD, 150CP- acum "zarurile sunt aruncate". Oricum, nu este corect sa comparam Jimny cu Duster, intrucat vorbim de clase diferite - offrader (sasiu separat, punti rigide, reductor, ampatament scurt, iar acum si LSD) vs. SUV.
Dar se pot compara la pret. Si motorul ala de 1.3 TCe 150 CP e de vis (o spune unul care vine de pe un 1.2 TCe 120 CP).

Offline duculetu

« Răspuns #1062 : 07.Aug.2019, 10:01:56 a.m. »
@f.cristi, la Ignis ai avut castig financiar. Acum imi par preturile crescute. Dar la Jimny exista deja comunitatea deci eposibil la ei sa se ingramadeasca, eu la Ignis am avut de ales intre 3 culori :)

Offline enicky

« Răspuns #1063 : 07.Aug.2019, 10:08:48 a.m. »
   Din experientele colegilor(si a mea) cu Vitara cred ca "discounturile de lansare" apar dupa un an-doi de la lansare ! Poate sa mai scape ei un scut, un covoras, o "culoare", dar eu n-am asteptari mari.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dogy

« Răspuns #1064 : 07.Aug.2019, 12:28:42 p.m. »

Avand in vedere ca masina nu e inca lansata oficial in Ro, din experientele proprii eu recomand sa se mai astepte cu comanda.
Ce vreau sa zic e ca de fiecare data cand m-am grabit sa comand o masina abia aparuta am avut diverse neplaceri, fie tehnice (cum e cazul cu uleiul de motor la Mitsubishi ASX sau cu suspensiile la Ignis) fie financiare (am ratat diverse oferte de lansare, discount-uri, cauciucuri/roti de iarna etc.).
Si pe mine ma mananca degetele, dar parca as mai astepta...cu greu.

Nu mai e chiar o masina nou aparuta. Are mai bine de un an de la lansare. Banuiesc ca au avut timp deja sa afle problemele tehnice inerente debutului de fabricatie si sa le elimine/regleze.
Cat despre discounturi de lansare, eu ma indoiesc ca vor fi cine stie ce... Cine si-o doreste si-o cumpara, cu sau fara discount - pe asta cred ca mizeaza Suzuki Romania, mai ales ca exista multa nerabdare - de vazut si cat va fi asteptarea de la lansarea comenzii ferme. E un model de nisa, fara concurenta, nu au de ce sa se chinuie sa atraga cumparatori. Nu e ca si cum cei interesati ar avea ce altceva sa aleaga.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline f.cristi

« Răspuns #1065 : 07.Aug.2019, 12:54:53 p.m. »
Eu vorbeam de lansarea in Ro. Daca imi amintesc bine cam asa a fost si cu Ignis-ul. Parca s-a lansat in 2016 si a ajuns in Ro in 2017. La fel si Swift-ul.

PS: are cineva idee cat costa un Land Rover Defender nou inainte de generatia care se pregateste sa se lanseze in curand ?

Offline boga81

« Răspuns #1066 : 07.Aug.2019, 02:28:40 p.m. »
Un filmulet misto.
Si ei zic ca e ok de oras, dar ca Duster e mult mai confortabil.

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

The following users thanked this post: enicky, trl

Offline Dogy

« Răspuns #1067 : 07.Aug.2019, 02:31:36 p.m. »
Eu vorbeam de lansarea in Ro. Daca imi amintesc bine cam asa a fost si cu Ignis-ul. Parca s-a lansat in 2016 si a ajuns in Ro in 2017. La fel si Swift-ul.

Da, dar parca niciodata nu s-a intarziat atat de mult lansarea in Romania. Si nu cred ca mai au pe nicaieri stocuri din primele loturi produse, cu eventuale probleme, care sa ajunga la vanzare in Romania.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline f.cristi

« Răspuns #1068 : 08.Aug.2019, 12:13:29 a.m. »
Exista scut motor pt. Jimny ?

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #1069 : 08.Aug.2019, 12:20:46 a.m. »
Ai putintica rabdare sa puna mana baietii de la odorhei pe el, imediat fac presa
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp