Autor Subiect: Noul Suzuki Jimny (2018>)  (Citit de 99239 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Noul Suzuki Jimny (2018>)
« Răspuns #1050 : 06.Aug.2019, 10:08:43 a.m. »
Vad ca nu ati facut nici unul poze "sub" masina. Pe mine ce m-a surprins cand l-am vazut in showroom la Radacini a fost cum se vad sasiul si articulatiile. Deasemeni mi s-a parut interesant cat de putin sunt protejate pasajele de roata.

Am pus niste poze de pe net care exemplifica ce am vrut sa spun.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #1051 : 06.Aug.2019, 10:52:50 a.m. »
Citat
Deasemeni mi s-a parut interesant cat de putin sunt protejate pasajele de roata.
  Asa este, ai dreptate. Despre zona asta am spus eu ca trebuie protejata cumva, antifonare, etc. Eu am folosit si la Ford si pe aripi la Vitara banda Silka, sau aluband,  facute special pt. izolatii ptr. a rezista in conditii grele.

Am mai facut cateva poze, dar din cauza luminii si a spatiului ingust n-au iesit bune.
  Ale tale sunt mai reusite.

Este foarte adevarat ca in conditii grele aceste aparatori de plastic n-ar rezista.
« Ultima Modificare: 06.Aug.2019, 11:08:55 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #1052 : 06.Aug.2019, 10:59:07 a.m. »
pai e logic sa nu-ti bage contraaripa din plastic/pasla, baga tu masina in noroi sau pietre si sa vezi cat rezista plasticul
asa o cureti usor cu jet si ii mai dai cu spray de cauciuc periodic
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1053 : 06.Aug.2019, 12:31:41 p.m. »
Sa zic si eu trei fraze:

Multumesc lui @hippo pentru intermedierea drive testului.
E primul pe care-l fac de cand mi-am luat masina.

Confirm ce au zis pozitiv colegii @tau (cu care am facut cunostinta imediat dupa eveniment), @hippo si @enicky.

Masina asta va atrage ca un magnet atat pe cunoscatorii offroad cat si pe doritorii de "gadget"-uri urbane. Apropos de gadget-uri, la Dageco era de vanzare si macheta lui Jimny, la aceeasi culoare cu cea a masinii de test.

Printre zecile de "plus"-uri, pe mine m-au lovit din prima cateva "minus"-uri: n-am putut sa plec de pe loc pentru ca mi s-a blocat piciorul stang in "plafonul" pedalei de ambreiaj. Senzatia mea este ca pedalierul este mai inalt decat la SX4 din dotare. Si presul era un no-name ca o clatita, eu fiind incaltat in sandale. Iar in stanga nu exista planul inclinat de odihnit piciorul.
Al treilea minus este inclinarea si suprafata (relativ) mica a parbrizului, care nu mi-au permis sa vad semaforul din dreapta fiind oprit pe prima banda.

In concluzie, ii prevad un viitor luminos acestei masini in Romania. Not for me. Astept si testul cu Ignis.  Pana atunci, SX4 rules  :x.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

« Răspuns #1054 : 06.Aug.2019, 12:34:43 p.m. »
ce sa-ti fac daca vii incaltat  cu labe de scafandru 46  =))

Offline gabi males

« Răspuns #1055 : 06.Aug.2019, 01:04:13 p.m. »
... Astept si testul cu Ignis.  Pana atunci, SX4 rules  :x.
[/quote]
Daca vrei sa te dai cu Ignis...pot rezolva.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline tudyniuz

« Răspuns #1056 : 06.Aug.2019, 01:11:27 p.m. »
Deci este pana la urma masina de test la Dageco? Ca din cate ati spus acum mai multi, este un Jimny pentru teste, dar nici sa nu bat Bucurestiul degeaba. Cand am sunat la ei saptamana trecuta mi-au spus ca ma suna ei inapoi, dar evident ca nu s-a intamplat.
  • -

Offline enicky

« Răspuns #1057 : 06.Aug.2019, 01:16:57 p.m. »
Astept si testul cu Ignis.  Pana atunci, SX4 rules  :x.
    La DAB am gasit Ignis GLX la drive test si o domnisoara foarte amabila. Menionez ca ne-a lasat singuri cu masina, ba ne-a mai si indicat un traseu destul de lung de parcurs. Tot la ei m-am inscris si la test cu Jimny, cand il vor inmatricula.
   Dar pana la urma ai putut sa-l conduci(pe Jimny) si inca bine.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

« Răspuns #1058 : 06.Aug.2019, 01:24:11 p.m. »
@tudyniuz au la Dageco masina din poza, cere cu dl George Sonu, iti dau pm cu nr de mobil

The following users thanked this post: tudyniuz

Offline f.cristi

« Răspuns #1059 : 06.Aug.2019, 02:20:49 p.m. »
Vad ca nu ati facut nici unul poze "sub" masina. Pe mine ce m-a surprins cand l-am vazut in showroom la Radacini a fost cum se vad sasiul si articulatiile. Deasemeni mi s-a parut interesant cat de putin sunt protejate pasajele de roata.
Vezi aici.