Autor Subiect: Noul Suzuki Jimny (2018>)  (Citit de 99244 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Noul Suzuki Jimny (2018>)
« Răspuns #1010 : 02.Aug.2019, 10:23:15 p.m. »
Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca e asamblata de oameni vesnic mahmuri.  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline f.cristi

« Răspuns #1011 : 02.Aug.2019, 11:25:08 p.m. »
raza de intoarcere a masinii e proasta
Sincer n-am testat in mod special acest aspect dar nu mi-a dat deloc impresia ca sunt cu TIR-ul. Cred ca ampatamentul lui Jimny e mai mic decat al lui Ignis. Atunci de ce Jimny ar avea raza de intoarcere mai mare decat a lui Ignis ? Jimny are unghiul de bracare a rotilor mai mic decat la Ignis ?

motorul slab
Chiar nu mi s-a parut deloc slab; se joaca, cu caroseria lui Jimny.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1012 : 03.Aug.2019, 12:07:46 a.m. »
Trebuie tinut cont ca la Jimny raza de bracaj difera in mod 2x4 vs 4x4. Nici eu nu am considerat raza de bracaj un inconvenient la testul facut, e adevarat ca nu am testat in 4x4. Poate citesc colegii aici inainte de testul de maine si il incearca in ambele moduri.
Eu as vrea (daca conditiile testului o permit) sa ne spuna si cat de repede se simpte interventia ESP-ului la schimbari bruste de directie.  :)

Offline enicky

« Răspuns #1013 : 03.Aug.2019, 01:01:35 a.m. »
.Motorul se joaca cu aceasta caroserie, practic o ingroapa(la propriu!) si el tot va mai avea viata !
Chiar nu mi s-a parut deloc slab; se joaca, cu caroseria lui Jimny.
   Pe langa faptul ca nu este recomandata utilizarea tractiunii integrale pe uscat(conf.manual), s-ar putea chiar sa nu ni sa permita acest test.
    Totusi mers numai cu aIIa, mai mult te intarata. Pe ploaie se putea testa si 4x4. Si e clar ca e nevoie, cel putin la plafon, de insonorizare.
   Rraza de bracaj o afli de la date tehnice, altfel cine o stie? :)
   Eu cred ca deja nu prea mai isi au rostul comparatia cu vechiul model, tehnologia, noua motorizare, cred ca o fac diferita( ca sa nu zic complet).
   Faptul ca pasajele(aripi si contraaripi) nu sunt izolate, asta nu prea e de bine, este o zona unde obligatoriu trebuie intervenit.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1014 : 03.Aug.2019, 01:41:13 a.m. »
De ce trebuie tu tot timpul să faci pe "profesorul" și să spui ce trebuie și ce nu? Încearcă să-ți expui părerile fără a te raporta "de sus" la postările anterioare. Toată lumea ar avea de câștigat.  :)

Offline f.cristi

« Ultima Modificare: 03.Aug.2019, 02:26:15 p.m. de f.cristi »

The following users thanked this post: duculetu

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #1016 : 03.Aug.2019, 02:26:06 p.m. »
Poza de familie .......doua facute de aceeasi mama
Sper sa nu se supere proprietarul, ca am facut poza fara acordul lui, insa m-am invartit pe acolo pana am tras o tigara si nu m-a intrebat nimeni, nimic
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline f.cristi

« Răspuns #1017 : 03.Aug.2019, 02:29:03 p.m. »
Probabil Jimny-ul e adus de "afara" pt. ca nu are numele dealerului pe suportul de placute.

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #1018 : 03.Aug.2019, 02:40:02 p.m. »
Si una din spate, .......pe cele din lateral nu le postez, ca ar fi prea multe, dupa ce @f.cristi a postat  mai multe bucati.....
Posibil sa fi fost de adusa de afara, insa ar fi interesant de vorbit cu proprietarul, sa aflam amanunte ( nu i-am lasat bilet in geam sa ma sune, ca ploua destul de tare si precis nu ramanea nimic din biletelul meu)

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #1019 : 03.Aug.2019, 02:54:43 p.m. »
Probabil Jimny-ul e adus de "afara" pt. ca nu are numele dealerului pe suportul de placute.

Si pe afara dealerii is pun numele pe placute, in general.......si parerea mea e ca da, e adus de afara......