Autor Subiect: Huse scaune pentru noul S-cross  (Citit de 15229 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristidav

Re: Huse scaune pentru noul S-cross
« Răspuns #40 : 25.Mai.2021, 04:05:01 p.m. »
Nu am mai demontat-o deoarece cand i-am desprins doar partea din fata, am vazut ca nu vrea sa iasa usor din prinderea de la sistemele isofix. Si cum am avut alternativa, am preferat-o. Partea din fata a husei vine trasa pe bancheta ca un ciorap, iar partea din spate am bagat-o printre bancheta si speteaza si am agatat-o cu elastice de prinderile isofix din portbagaj.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: enicky

Offline -Raz-

« Răspuns #41 : 29.Mai.2021, 12:12:01 a.m. »
Eu am luat modelul acesta https://tuningro.ro/huse-scaune-suzuki-sx4-s-cross-2015-2019-dedicate-din-material-textil-100-bumbac-9087756rtt

Calitatea lor este buna pentru 300 ron. Doar ca nu sunt pt s-cross ci pentru sx4 mai degraba(bancheta din spate). De fapt, nu stiu nici acolo cum vin pentru ca nu au gauri pt tetiere si nici pentru cotiera.

Practic am facut niste bricolaj ca sa poti pune centura in spate.

Pacat, pentru ca se simt f bine.

Nu m-am mai obosit sa dau retur dupa ce am montat scaunele din fata perfect si apoi am vazut minunea din spate.
  • SX4 S-cross , 1.4 AWD Manual

The following users thanked this post: PB

Offline Mak110

« Răspuns #42 : 22.Iun.2021, 07:58:13 a.m. »
Eu am ales de la Albert Premium.Doar ca e al naibii de greu..De ex.are si husa pentru cotiera.In videoclipul pentru montaj husa cotiera,teoretic se monteaza usor..Cotiera este demontata de restul banchetei.Si scaunele fata sunt demontate..in videoclip.Ideea e ca nu vor sta fest dacă nu apelati la cineva recomandat de ei..Intrebare..Daca declipsezi mufa airbag scaune iar apoi o clipsezi la loc,ramai cu erori in bord?
  • Suzuki Scross 2021

Offline maurice

« Răspuns #43 : 28.Iun.2021, 11:33:31 a.m. »
Multumesc moderatorului care mi a sters mesajele. Nu pot decat sa i urez multa sanatate. Daca a considerat ca e ok ca alti membi ai forumului sa ia teapa de la tuningro... Spune mult despre nivelul de moralitate si utilitate a forumului. Inca odata, multa sanatate si scuzati ca am tulburat apele.
  • swift 1.2

Offline enicky

« Răspuns #44 : 28.Iun.2021, 11:44:11 a.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline maurice

« Răspuns #45 : 28.Iun.2021, 12:46:00 p.m. »
Da. E mai util aici la huse. Eventual se putea pune un linq. Oricum merita o informare pe e-mail inaintea mutarii. Multumesc.
  • swift 1.2

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #46 : 28.Iun.2021, 12:48:13 p.m. »
Multumesc moderatorului care mi a sters mesajele. Nu pot decat sa i urez multa sanatate. Daca a considerat ca e ok ca alti membi ai forumului sa ia teapa de la tuningro... Spune mult despre nivelul de moralitate si utilitate a forumului. Inca odata, multa sanatate si scuzati ca am tulburat apele.

Nu ti-am sters postarile, ci le-am pus intr-un topic mai potrivit. Multumesc pentru urari, ti le intorc indoit si tie!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Hms

Offline Szk-2023

« Răspuns #47 : 02.Iul.2023, 12:22:21 p.m. »
După o căutare asiduă de huse de scaune pentru noul S-cross, timp în care m-am răzgândit a mai căuta fiindcă nu erau de găsit, plus că nu e indicat să accesorizezi cu acestea din cauza airbag - urilor din spetează, am cumpărat huse numai pentru șezut. Din experiența anterioară cu autoturismele avute în posesia mea, scaunele se murdăresc preponderent pe șezut. Cred că este cea mai optimă alegere. Arată bine, au buzunare spre în față (telefon sau mărunțișuri) confecționate din material bun și chiar impermebiale având un strat siliconat în stratul inferior. A fost și un impediment deoarece a trebuit ca husa spate să o duc la croitor fiindcă nu avea găuri pentru prizele centurilor.
Nu pot atașa foto!  :dknw:
Insuficiente privilegii.
  • Suzuki S-Cross Hybrid Passion 2WD
スズキ Sクロスハイブリッド

Offline enicky

« Răspuns #48 : 02.Iul.2023, 10:03:53 p.m. »
  Pozele nu trebuie sa aiba peste 5MB, daca au, foloseste Resize sa le micsorezi. Asateptam foto, ideea e interesanta !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Szk-2023

« Răspuns #49 : 03.Iul.2023, 07:38:46 a.m. »
  Pozele nu trebuie sa aiba peste 5MB, daca au, foloseste Resize sa le micsorezi. Asateptam foto, ideea e interesanta !

Mulțumesc, am observat condiția pentru postare (sunt user vechi pe forumuri), au chiar puțin peste 300 KB. Le-am micșorat și tot nu pot să le urc. "A apărut o eroare - contactează administrstorul!"
Și încă o problemă ; nu înțeleg de ce din moment ce postarea este a mea expiră și timpul de editare.
  • Suzuki S-Cross Hybrid Passion 2WD
スズキ Sクロスハイブリッド