Autor Subiect: Dolly Iasi  (Citit de 84442 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Dolly Iasi
« Răspuns #80 : 03.Nov.2014, 05:58:43 p.m. »
Frumoasa initiativa. In afis scrie: prezentaţi-vă la orice service Suzuki. M-am uitat pe suzuki.ro si pe site-ul Autonet si n-am găsit nimic asemănător.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline adi1972

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
    • valenii de munte
« Răspuns #81 : 04.Mai.2015, 11:09:05 a.m. »
nu stapanesc bine navi pe forum si nu stiu unde sa postez pentru a ce sfat si eventual ajutor din partea comunitatii suzuki in general si sx4 in special.  Sa spun ce teapa am luat cu ajutotul celor de la Suzuki Iasi/Dolly. Oameni buni, am cautat un Sx4 sh. am observat ca are ceva probleme si pentru ca ma interesa si nu sunt de meserie, am cerut ajutorul suzuki iasi pentru o expertiza tehnica. Am platit opratiunea si mi au spus ca este ok, masina probabil a luat o groapa, nimic grav. Ulterior am aflat, partial confirmat si de ei ca propietarul a fost inainte si a aranjat ce si cum. Pe drumul de intoarcere Iasi - Brasov am obs. ca centurile de sig. nu sunt ok. La vericarea de la suzuki Brasov, mi au pus in vedere ca parasesc service ul pe proprie raspundere deoarece suzi a fost DAUNA TOTALA ! Multumesc la toti pentru ajutor si sfat si domnului Radu, sef servive Suzuki Brasovi pentru profesionalism si operativitate       
  • suzuki sx4 4 WD, 2012, benzina,

Offline Laurentiu

« Răspuns #82 : 04.Mai.2015, 11:45:16 a.m. »
La vericarea de la suzuki Brasov, mi au pus in vedere ca parasesc service ul pe proprie raspundere deoarece suzi a fost DAUNA TOTALA !
Daca tu cunosti numarul de inmatriculare avut anterior cumpararii masinii si-l tastezi pe GOOGLE, poti afla:
- verificare polita asigurare;
- istoric daune;
- verificare disponibilitate numar;
- verificare rovinieta.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

« Răspuns #83 : 04.Mai.2015, 12:06:21 p.m. »
nu stapanesc bine navi pe forum si nu stiu unde sa postez pentru a ce sfat si eventual ajutor din partea comunitatii suzuki in general si sx4 in special.  Sa spun ce teapa am luat cu ajutotul celor de la Suzuki Iasi/Dolly. Oameni buni, am cautat un Sx4 sh. am observat ca are ceva probleme si pentru ca ma interesa si nu sunt de meserie, am cerut ajutorul suzuki iasi pentru o expertiza tehnica. Am platit opratiunea si mi au spus ca este ok, masina probabil a luat o groapa, nimic grav. Ulterior am aflat, partial confirmat si de ei ca propietarul a fost inainte si a aranjat ce si cum. Pe drumul de intoarcere Iasi - Brasov am obs. ca centurile de sig. nu sunt ok. La vericarea de la suzuki Brasov, mi au pus in vedere ca parasesc service ul pe proprie raspundere deoarece suzi a fost DAUNA TOTALA ! Multumesc la toti pentru ajutor si sfat si domnului Radu, sef servive Suzuki Brasovi pentru profesionalism si operativitate     

Imi pare sincer rau de problema...

Ai incercat sa vorbesti cu un avocat sa vezi daca ai ceva posibilitati de atac impotriva vanzatorului, sau chiar a dealer-ului Doly Iasi ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ff_2004_06

« Răspuns #84 : 15.Iul.2015, 05:51:17 p.m. »
Sa dau si eu un feedback, am interactionat de cateva ori cu cei de la Doly si pana acum sunt multumit.
Nu au fost probleme grave la masina si nici nu sunt cei mai ieftini, dar nu au dat-o in bara tare pana acum.
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline Mirobo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
    • Iasi
« Răspuns #85 : 26.Ian.2016, 10:15:26 a.m. »
Salut.
Trebuie sa ajung la un dealer Suzuki.
In Iasi stiu ca Doly se ocupa de acest caz.
Rog pe cei din Iasi si nu numai ,sa imi spuna daca este sau nu indicat sa ajung la ei (schimb becuri (leduri) in portiera si bord,schimbat kit ambreiaj si ceva probleme la cutia de viteze treapta I ).
Va multumesc in anticipatie.
  • Suzuki Swift 1.3

Offline Vladut

• Full Member
  • Mesaje postate: 105
  • Swift Violet Edition <3
    • Swift
« Răspuns #86 : 26.Ian.2016, 11:07:40 a.m. »
Dupa cum ai spus si tu in Iasi singurul service suzuki apartine de Doly. Din pacate nu iti pot raspunde 100% cat sunt de profesionisti cand vine vorba de service avand in vedere ca la mine abia urmeaza sa ma duc in service pentru prima oara la ei. Sper ca unul din multii utilizatori de Suzuki din Iasi sa ne spune o impresie pertinenta.
  • Suzuki

Offline ff_2004_06

« Răspuns #87 : 26.Ian.2016, 06:22:14 p.m. »
Salut Mirobo.

Cei de la Doly sunt ok pe partea de service atat timp cat nu te astepti la perfectiune. Si sunt relativ ieftini comparativ cu reprezentantele altor marci.
Pe mine au reusit sa ma supere doar o data in aproape 3 ani. :)
Da-le o sansa si vezi daca va "potriviti".
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

The following users thanked this post: mpamfil

Offline DragosP

« Răspuns #88 : 24.Aug.2019, 10:35:43 p.m. »
Prima interactiune cu service-ul, (cu ocazia primei revizii)  mi-a lasat un gust amar: nesimtiti si aroganti
Pe langa faptul ca am platit revizia "gratuita"  :-(( :-(( :-(( am dubii daca chiar au facut ceva la masina. Spun asta pentru ca la alte reprezentate (mai serioase)  primesti piesele care le aveai pe masina si au fost inlocuite, ei nu mi-au dat nimic....
  • SX-4 S-cross

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #89 : 24.Aug.2019, 10:39:27 p.m. »
Și nu ai reclamat că revizia trebuie să fie gratis?  :dknw: