0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
La vericarea de la suzuki Brasov, mi au pus in vedere ca parasesc service ul pe proprie raspundere deoarece suzi a fost DAUNA TOTALA !
nu stapanesc bine navi pe forum si nu stiu unde sa postez pentru a ce sfat si eventual ajutor din partea comunitatii suzuki in general si sx4 in special. Sa spun ce teapa am luat cu ajutotul celor de la Suzuki Iasi/Dolly. Oameni buni, am cautat un Sx4 sh. am observat ca are ceva probleme si pentru ca ma interesa si nu sunt de meserie, am cerut ajutorul suzuki iasi pentru o expertiza tehnica. Am platit opratiunea si mi au spus ca este ok, masina probabil a luat o groapa, nimic grav. Ulterior am aflat, partial confirmat si de ei ca propietarul a fost inainte si a aranjat ce si cum. Pe drumul de intoarcere Iasi - Brasov am obs. ca centurile de sig. nu sunt ok. La vericarea de la suzuki Brasov, mi au pus in vedere ca parasesc service ul pe proprie raspundere deoarece suzi a fost DAUNA TOTALA ! Multumesc la toti pentru ajutor si sfat si domnului Radu, sef servive Suzuki Brasovi pentru profesionalism si operativitate