Autor Subiect: Dolly Iasi  (Citit de 84445 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline iosstef

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Dolly Iasi
« Răspuns #60 : 13.Aug.2010, 01:52:52 p.m. »
Am facut revizia de 2 ani la Doly si sunt multumit de cum s-au miscat... Pret: 480 ron costul reviziei, la topicul dedicat reviziei de 30.000 km este prezentat mai in detaliu...
Pe mine m-au taxat 480 RON numai manopera si in total 880. Probabil tie nu ti-au schimbat placutele de frana  :-?

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #61 : 15.Aug.2010, 07:07:42 p.m. »
nu le-am schimbat ca nu erau tocite decat 65% si mai merg... ;)

Offline vladys

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
« Răspuns #62 : 04.Mai.2011, 05:38:46 p.m. »
Am facut revizia de 1 an (10500km) , la service  SUZUKY DOLLY DIN IASI
- schimb ulei, Mobil1 5w40
- schimb filtru ulei
- schimb filtru aer ( au vrut sa traga teapa :baston: , la sfarsit le-am cerut sa deschida capacul si surpriza ...era doar suflat X-(! Era trecut pe bon 120 ron altfel nu mai cercetam , am tinut sa fie schimbat sub okii mei si am plecat cu filtrul vechi (cel suflat) in porbagaj.
- schimb filtru polen - (aici chiar l-au schimbat)
- curatat placute frana
- verificat joc roti, bucse, amortizoare
- verficat lichide, curelele le-au uns cu o vaselina rosie
- cu vaselina rosie (zici ca e sange inchegat) mi-au murdarit si portierele :-(( (cica scartiau)..)
Nu am avut cum sa stau langa mecanic , a inceput sa sufle cu jetul de aer pe la motor de am plecat singur..., noroc ca au un geam de unde se vede aproape tot .
CONCLUZIE :
 -DACA LE DAI OKAZIA SA TE TEPUIASCA , MARE GRIJA !!!TE TEPUIESC BAIETII BUCUROSI!!!
 Si cu profesieonalism te ASTEAPTA sa te TEPUIASCA si la urmatoarea revizie !!! 
P.S: In cam 3 ore cat a durat revizia, un domn s-a certat tare cu ei , mecanicul care a montat capota proaspata vopsita era beat si a zgariat-o (intradevar betivanul si-a cam pus semnatura cu surubelnita) a venit directorul si remedierea a fost imediata..cateva dungi de vopsea de tot kkt-ul de a plecat omul nervos din service.. .capota noua  a costat 4000ron si reparatia era pe CASCO)

Offline miocrl

« Răspuns #63 : 04.Mai.2011, 05:53:08 p.m. »
huuh si eu care ma gandeam sa le fac o vizita pt revizia de 60000  #:-S

Offline adrian_r5

« Răspuns #64 : 04.Mai.2011, 05:54:41 p.m. »
@miocrl  ... pai daca masina ta e iesita din garantie ... ce treaba mai ai cu reviziile la "dealeri" Suzuki  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #65 : 04.Mai.2011, 05:57:20 p.m. »
parca nu te lasa inima sa mergi la orice service...  e destul de greu sa cunosti niste mecanici buni...

Offline miocrl

« Răspuns #66 : 04.Mai.2011, 06:02:32 p.m. »
pai cred ca ei(cei de la service-urile atasate dealerilor Suzuki) au vazut totusi cele mai multe suzuki-uri la viata lor.. prin Ro

Offline adrian_r5

« Răspuns #67 : 04.Mai.2011, 06:09:55 p.m. »
parca nu te lasa inima sa mergi la orice service...  e destul de greu sa cunosti niste mecanici buni...
Pai si la Suzuki in Ro ai gasit asa ceva  :-/ :-/ :-/

pai cred ca ei(cei de la service-urile atasate dealerilor Suzuki) au vazut totusi cele mai multe suzuki-uri la viata lor.. prin Ro
De acord ... da' pt. schimbat un filtru de aer sau polen ... s-au chiar si uleiu' nu cred ca e nevoie sa fie "de la Suzuki" ... parerea mea ... care este (evident, pe persoana fizica)  >:D<

L.e. - acum fac ca iepurasu' ala care curata pusca si vorbea prostii ... sa vedem cum voi proceda dupa 28 mai cind expira garantia esics-ului  >:)
« Ultima Modificare: 04.Mai.2011, 06:13:17 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #68 : 04.Mai.2011, 06:25:20 p.m. »
Pai si la Suzuki in Ro ai gasit asa ceva  :-/ :-/ :-/

Nu stiu ce sa zic, nu am avut probleme complicate la masina pana acum. Dintre vizitele mele in serviceurile din Romania ce mai buna impresie mi-au facut mecanicii de la Autonet si de la Brasov.

Dar sunt total de acord cu @miocrl, mecanicii de la serviceurile Suzuki sunt cel putin familiarizati cu aceasta masina. E drept ca un filtru de aer sau de polen poti sa le schimbi si tu iar un schimb de ulei si filtru de ulei poti sa faci cam la orice service, dar pentru mai mult parca nu m-as incumeta. Depinde si de deprinderile fiecaruia si de conditiile de care dispune. In fata blocului nu prea poti sa schimbi uleiul in regie proprie, daca stai la casa sau ai o rampa prin apropiere nu mai e chiar asa o problema.  :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #69 : 04.Mai.2011, 08:18:48 p.m. »
... capota noua  a costat 4000ron ...
Capota OEM = aprox. 600 lei + vopsea + manopera, nu cred ca ajunge la 4000 lei.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!