Autor Subiect: Dolly Iasi  (Citit de 84439 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Dolly Iasi
« Răspuns #100 : 22.Mai.2020, 09:47:34 p.m. »
... dar lipsa totala a empatiei fata de client este inacceptabila.
     La cum am vazut atitudnea personalului, vanzatorilor, ei merg pe principiul ca "orice marfa are clientul ei" si daca nu esti tu, va fi altcineva cumparatorul si nu prea se mai forteaza "sa-ti caute-n corne" ca sa-si vanda marfa, asa ca eu am mers pe principiul "vorba dulce mult aduce" si vorbindu-i frumos incerci sa-l convingi ca-i vei fi client, dar daca mai lasa si el ceva, cautand intotdeauna o varianta amiabila ptr. a obtine o oferta avantajoasa.
  Si poate se creeaza si empatia de care zici....  :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #101 : 22.Mai.2020, 10:30:38 p.m. »
Evreii au o vorba/pilda/proverb.
Nu stiu daca-l reproduc întocmaim însa ideea e asta: "decât sa câstig 30 de shekeli pe zi o data pe luna, mai bine câstig câte un shekel în fiecare zi".
Poate de aia sunt cei mai mari afaceristi.

PS: eu când am vrut sa iau masina n-au lasat nimic, m-au tratat ca pe o potentiala "victima" si senzatia a fost ca vor sa ma faca la buzunar ca la piata, eu le acordam onoarea de a le fi client.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #102 : 23.Mai.2020, 12:59:58 a.m. »
  Clientul nostru, stapanul nostru sau clientul are intotdeauna dreptate, au fost sloganuri pe care le-am invatat eu prin anii '90 si se pare ca acum, la noi, sunt cam depasite, dar posibil ca situatia actuala sa le readuca in actualitate.
   Prima dovada ar fi cei doi colegi ai nostri au fost sunati ca le-a venit masina.
   Cand ai marfa multa si clienti putini, incepe sa-ti vina mintea la cap si  sa cobori cu picioarele pe pamant.

Foarte rau ca te-au tratat asa, dar bine era daca si tu stateai mai bine infipt cu picioarele pe situatie.
As face ca tine, dar nu pot decat ca mine ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline teutzue

« Răspuns #103 : 01.Mar.2021, 05:47:46 p.m. »
Am efectuat o reparatie mai serioasa la S-Cross. Am schimbat aripa stanga spate, far spate, elementele de plastic din portbagaj partea stanga, amortizor si puntea spate.

Pot spune ca cei de la Doly au lucrat foarte bine. Lufturile sunt perfecte si nu spui ca a fost schimbat un element. Calitatea elementelor vopsite e in regula, fara diferente de nuanta (culoare alb nemetalizat). E prafuita masina inauntru cam tare dar e normal fiindca a fost in atelier.

In plus, domnii ingineri (2 la numar) au fost saritori si au raspuns tuturor intrebarilor (sacaitoare pe alocuri) pe care le-am avut. Bonus, ne-au polisat si farurile.

Suntem multumiti :D.

• Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline teutzue

« Răspuns #104 : 19.Iul.2021, 01:47:16 p.m. »
Dacă vii cu piesele tale, manopera e 500 lei. Altfel manopera e 120/h.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline ntire2000

« Răspuns #105 : 19.Iul.2021, 01:50:37 p.m. »
Când vad asa ceva, eu unul ma consider înjurat de mama.
Si platesc cu aceeasi "moneda".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline teutzue

« Răspuns #106 : 22.Iul.2021, 05:03:09 p.m. »
In urma reparatiei din ianuarie am descoperit un loc unde nu fusese dat cu mastic. Chiar si la 7 luni de la reparatie oamenii au fost de treaba si au remediat problema.

Nu, nu-s platit de ei si nu fac reclama gratuita. Vreau doar sa scot in evidenta si lucurile bune :).

Offline teutzue

« Răspuns #107 : 07.Ian.2022, 02:20:36 p.m. »
Revin cu impresii despre ultima interventie facuta la Dolly.
S-au schimbat urmatoarele:
- bara spate inlocuita si vopsita
- intaritura bara inlocuita
- haion inlocuit si vopsit
- incuietoare haion noua
- elemente de plastic portbagaj noi

Lufturile au iesit ok.
Vopseaua e ok, nu ca din fabrica dar in limite normale.
Mastic aplicat ok.

Comunicare: fara probleme, s-a intors masina o data in service pentru mini retusuri. Ele au fost constatate si remediate.

Concluzie: sper sa nu mai fie cazul dar daca e nevoie de alte interventii, am oameni de baza cu care sa colaborez.

The following users thanked this post: enicky, Acidutzu2000

Offline ariciul

« Răspuns #108 : 08.Ian.2022, 07:37:35 p.m. »
Eu am revopsit complet masina (pe casco) acu un an jumate si a fost ok. Cam odata la 5-6 ani cred ca masina merita o revopsire.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline ASZ

« Răspuns #109 : 10.Ian.2022, 10:48:33 a.m. »
Eu am revopsit complet masina (pe casco) acu un an jumate si a fost ok. Cam odata la 5-6 ani cred ca masina merita o revopsire.
Dupa revopsire, ai mai facut undeva Casco ? (adica au vrut sa iti mai faca ?)