Oameni buni, eu nu mai inteleg nimic. A aparut un articol in financiarul.ro (banuiesc ca unii au citit
http://www.financiarul.ro/2009/06/10/suzuki-romania-sustine-ca-doly-iasi-nu-este-dealer-autorizat-dar-ii-sustine-practicile-neortodoxe/) cum ca Doly Iasi nu este dealer autorizat. Bon, eu am facut deja prima revizie la 15.000, oamenii mi-au stampilat cartea de service, acum stau si ma intreb daca voi avea vreo problema legata de garantie aka caseta de directie, si ma trezesc ca sunt trimis la plimbare ca n-au ce-mi face, daca ma duc spre exemplu la Bucuresti si aceia vad ca am facut chipurile revizia la Iasi unde teoretic nu-i autorizare, practic imi vor taia garantia la masina?
Sincer, eu nu mai inteleg nimic. De ani de zile ii stiu pe Doly ca vinde Suzuki aici. Nu inteleg talmes valmesul asta facut de marele Suzuki Romania, adica ce-i mare branza sa nu autorizezi un dealer cu asa de multa vechime? Au dat drumul la Union la Suceava si sunt curios daca aia au autorizare. Practic Doly figureaza ca dealer autorizat pe harta dealerilor Suzuki Romania, ce-i ce mi-au vandut masina au facut-o cu acte in regula mai ales ca tirul descarca direct la ei din Ungaria si acum fac astia de la Financiarul ancheta lor si vezi domle' ca nu mai e alba ci e neagra. Toti dealerii au pacatele lor, nici unul nu e curat indiferent cat de autorizati 'or fi (vezi exemplul Caremil Iasi si altii), insa sa fie aici vorba de niste interese doar la comanda unora ofticati?
Treaba cam "pute" si totusi am dat ceva bani pe masinile astea, iar chestia pe partea de service si garantie e cat se poate de serioasa. Sper ca se va elucida misterul cat de curand, altfel s-ar putea sa bat drumuri de-aiurea prin alte parti din tara.