0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ah, de cand il asteptam, si cat de dureroasa este dezamagirea... Am descoperit threadul pe la 2 noaptea, asa ca nu am mai stat pe ganduri, am scris USB stickul si am coborat infrigurat in parcare.De mentionat faptul ca in tutorialul de pe youtube postat aici de catre un coleg durase doar 7 minute (prin SD card), la mine prima incercare a durat 20 min (eroare la 97% - deja obisnuita) iar a doua, tot 20 min, de aceasta data cu succes.Am un Samsung J3 2016 rootat si cu Apk ul de AA instalat.. insa nu l a recunoscut deloc, cu toate ca era imperecheat prin BT si am folosit 2 cabluri USB, nimic.Incerc maine si cu un P10 lite, dar, asa cum spunea un coleg anterior, ar fi al naibii de util daca ne-am intalni 2 colegi, unul caruia ii functioneaza si unuia care nu, pentru a determina daca de vina sunt telefoanele / vers aplicatiilor / unitatea centrala.
Citat din: fulgerul din 14.Aug.2017, 03:54:42 a.m.Ah, de cand il asteptam, si cat de dureroasa este dezamagirea... Am descoperit threadul pe la 2 noaptea, asa ca nu am mai stat pe ganduri, am scris USB stickul si am coborat infrigurat in parcare.De mentionat faptul ca in tutorialul de pe youtube postat aici de catre un coleg durase doar 7 minute (prin SD card), la mine prima incercare a durat 20 min (eroare la 97% - deja obisnuita) iar a doua, tot 20 min, de aceasta data cu succes.Am un Samsung J3 2016 rootat si cu Apk ul de AA instalat.. insa nu l a recunoscut deloc, cu toate ca era imperecheat prin BT si am folosit 2 cabluri USB, nimic.Incerc maine si cu un P10 lite, dar, asa cum spunea un coleg anterior, ar fi al naibii de util daca ne-am intalni 2 colegi, unul caruia ii functioneaza si unuia care nu, pentru a determina daca de vina sunt telefoanele / vers aplicatiilor / unitatea centrala.Dureaza 7 Min pt ca e pe ffw