BFGoodrich - urile tale ce simboluri au pe ele si unde sunt facute ? Zici ca-s mai bune Nokian-urile ?
Am facut o selectie subiectiva, asa cum ai spus tu, tinand cont de vizual (desenul benzi de rulare) si ignorand preturile. Mi se pare ca Nokian este cel mai aproape de profilul unui AllTerain. Cele de pe locul 3) mi se par mai mult dedicate asfaltului.
BFG-urile mele sunt facute la fabrica Michelin din Romania si au marcajele "M+S" si muntele cu fulg de zapada.
As mai mentiona ca pentru a iesi cu masina in afara asfaltului (chiar daca ocazional) este recomandata varianta XL a anvelopelor. Acestea au flancurile intarite, reducand riscul de deteriorare de catre pietre ascutite, crengi, etc. Un marcaj nestandard pe anvelope poate fi SUV, care denota rezistenta imunatatita in teren accidentat si recomandare (evidenta) pentru echiparea SUV-urilor.
BFG-urile mele au indicatia SUV/XL. La Nokian Weatherproof am vazut dimensiuni identice, cu si fara indicatia respectiva, pretul fiind putin mai mare la cele "cu".