Cineva a postat aici niste preturi, mi se pare Duculetu, dar poate fac o confuizie, oentru care imi cer scuze, din cauza prea multelor postari citite.
Vorbim de cauciucuri de iarna, pentru New Ignis . Asadar, cauciuc Pirelli 280 lei, janta aliaj 201 lei si senzor presiune 161 lei.....Total 642 lei X 4 buc = 2568 lei........Pe manopera a mai platit lei, total final : 2872 lei.........
La reprezentanta mi-au comunicat 3.000 lei, montaj inclus, adica mi le pun alea de iarna pe masina si cele de vara in portbagaj. Desigur ca nu iau aceeasi calitate, nu poti compara Yokohama cu Pirelli
Intrebarea mea : Nu mai bine le iau de la reprezentanta si nu mai am batai de cap, sa le caut eu, sa umblu dupa totate componentele, sa le car dupa mine la vulcanizare pentru o diferenta de 100 si ceva de lei ? Daca era o diferenta de 500 de lei era ceva, dar asa, mi se pare mai comod sa le iau de la reprezentanta.
P.S. Inca nu am masina, dar urmeaza sa vina in Ianuarie, asa ca ma pregatesc din timp cu ce cheltuieli vor urma