Autor Subiect: Jante si anvelope  (Citit de 57287 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline zippy

Re: Jante si anvelope
« Răspuns #260 : 08.Nov.2017, 01:48:38 p.m. »
Nu, sunt mai putin zgomotoase cele pe 15 (astea de iarna). Analogia cu mocheta e ca si cum mergi pe tocuri pe gresie si treci pe mocheta => zgomot mai mic, senzatie de moale, socuri amortizate.

• Ignis MF

Offline zippy

« Răspuns #261 : 08.Nov.2017, 02:09:39 p.m. »
Am fost intrebat de codurile pt jantele, senzorii, anvelopele, rezerva pe care le-am luat eu.

Jantele de tabla pt Ignis de la Alcar sunt model 4035. Mai merg: 4045 (Baleno), la o adica si 6735 (Swift).
Senzorii sunt VDO cod S180052024 (apar cu Z in coada cum ca e piesa de schimb aftemarket, pe senzor scrie cu D in coada -- nu conteaza, baza cu cifrele e importanta). Sunt aceeiasi care se folosesc si pe Jimny, Swift, SX-4, Vitara produse > 2014
Anvelope BFGoodrich g-Force Winter 2, dimensiune 175/65R15 (exista si Winter fara "2" -- sunt generatie mai veche, seamana dar nu răsar).

Rezerva n-am luat-o inca.
  • Ignis MF

The following users thanked this post: duculetu

Offline f.cristi

« Răspuns #262 : 08.Nov.2017, 02:19:42 p.m. »
Se zice ca anvelopele de iarna sunt mai zgomotoase (din cauza profilului). Eu zic ca datorita gumei mai moi practic se compenseaza sau dimpotriva, sunt chiar mai silentioase (la viteze cam pana in 100 km/h).

Offline Metalicus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Deva
« Răspuns #263 : 08.Nov.2017, 02:58:32 p.m. »
Senzorii sunt VDO cod S180052024 (apar cu Z in coada cum ca e piesa de schimb aftemarket, pe senzor scrie cu D in coada -- nu conteaza, baza cu cifrele e importanta).
Salut,
Poti sa-mi spui te rog unde sunt pozitionati senzorii la New Ignis? Sunt prinsi pe janta sau integrati in supapa?
Merci frumos.
  • New Ignis

Offline f.cristi

« Răspuns #264 : 08.Nov.2017, 03:02:59 p.m. »
Sunt pe janta dar nu sunt lipiți. Eu i-am mutat pe jante de 15.

Offline duculetu

« Răspuns #265 : 08.Nov.2017, 03:12:02 p.m. »
Nu e pt mine, daca era al meu as fi luat anvelope all season. E pt cineva cu mai putina experienta asa ca am preferat seturi vara/iarna.

Daca erau pentru tine si alegeai varianta allseason ce confirguratie ti-ai fi facut? (daca ai timp, adauga si cod cum ai facut mai sus pentru ca este foarte bine pentru mine) :).

LE: spre exemplu pentru vremea din Bucuresti ca orientate pentru allseason-uri.

Offline Metalicus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Deva
« Răspuns #266 : 08.Nov.2017, 03:45:59 p.m. »
Sunt pe janta dar nu sunt lipiți. Eu i-am mutat pe jante de 15.

Merci. Vroiam sa stiu cum sa-i atentionez pe baieti cand imi monteaza anvelopele de iarna   B-) - mi-am comandat Falken all season pe internet, vin in cateva zile...
  • New Ignis

Offline Auctor

« Răspuns #267 : 08.Nov.2017, 04:04:17 p.m. »
Salutare,

Mi-a sosit si mie Ignisul si imi este livrat cu cauciucuri de vara, pentru ca evident in anexa la contract si pe site se specifica vag 175/65/15.

Intrebarea este daca asa vin masinile din fabrica, numai cu roti de vara?
  • IGNIS
Brainstorming...the...
IGNIS Log

Offline Utilizator_Anonim

• Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline duculetu

« Răspuns #269 : 08.Nov.2017, 04:27:39 p.m. »
@hippo, oferta nu este particulara Autonet, deci ma gandesc ca este valabila la oricare dealer. Masina trebuie comandata dupa 03.11 deci te astepti sa ajunga undeva prin Feb-Martie iar daca stocul nu s-a epuizat te poti bucura de ele la anu': https://www.facebook.com/suzukirom/?hc_ref=ARSLNdd2hqcuC930YHT63gv_lsP0qhfksb0C4-NHIvWL2gljNcOl_8qHiRw8vGj5kfU&fref=nf

@Auctor, felicitari, consider ca esti un domn foarte inteligent si ca ai facut o alegere foarte buna :). Aici poti sa gasesti un thread unde se discuta exclusiv despre masinuta ta: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7343.0
Da, toate masinile Suzuki vin doar cu roti de vara indiferent in ce luna o cumperi. Mai ai anumite oferte dar nu la modelele entry.

The following users thanked this post: Auctor