A aterizat si la mine-n batatura un Ignis GL+ 2WD, asa ca am aterizat si eu p-aici. Salutari cu ocazia asta!
Nu e pt mine, daca era al meu as fi luat anvelope all season. E pt cineva cu mai putina experienta asa ca am preferat seturi vara/iarna.
Alegerea mea pt rotile de iarna (preturi per roata):
- jante tabla otel Alcar - 201 lei,
- senzori VDO - 165 lei,
- anvelope BFGoodrich "Winter 2" - 190 lei
- montaj + echil - 15 lei
Total per roata 570 lei, total pt 4 roti 2280 lei. La care se adauga un set de 16 piulite 85 lei. Toate au venit cu transport gratis (adica inclus in pret).
As fi luat jante de aliaj dar nu poti lua de unde nu-s, 5J x 15 nu se gasesc si 5.5J nu vreau. Alta data ...
Dupa cum stiti deja, oferta de roti de iarna (confirmata de 2 dealer-i din B) este de 2900 lei per 4 buc, comanda, 7 zile. Oferta per componente: janta tabla otel 335 lei/buc, senzor 331 lei/buc (asta inseamna ca anvelopele ar iesi la ~50 de lei/buc la cumpararea unui set, plus echilibratul
).
Pe langa ca am iesit mai ieftin, de ce sa cumpar o anvelopa cu tehnologie de acum >10 ani, iesita in 2010 cu calificativ 'satisfacator' pe locul 13 din 16 in testul ADAC (Yokohama V903), cand pot sa iau o anvelopa model 2017 iesit anul asta pe locul 1 sau 2 in 3 teste diferite?! Unde mai pui ca sunt fan (nu fanatic) BFG de >15 ani ...