0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Eu am inteles ca masinile testate au fost lasate cu anvelopele din fabrica. Sau asa ar fi logic - pana la urma, o testezi asa cum iti e livrata. Conteaza cum primeste cumparatorul masina cand o cumpara - si asta trebuie testat. Ca dupa aia ii pune cumparatorul alte anvelope, mai bune sau mai proaste, e treaba lui si evident ca se schimba comportamentul masinii. Daca New Vitara s-a comportat asa de bine cu Continental Eco, inseamna ca rezultatele ar fi si mai bune cu Continental Sport Contact 5, de exemplu.
Posesoarea-i toata un zambet permanent cu masina sta ceea ce este muuult mai important decat rabla in sine.....
Citat Posesoarea-i toata un zambet permanent cu masina sta ceea ce este muuult mai important decat rabla in sine..... Daca te uiti in topicul de "Satisfactii..." ai sa vezi ca mai multi avem zambetul asta... In alta ordine de idei, ei au facut testul cu motorul de 1.0, dar ma intreb, cu cel de 1,6, ceva mai greu, se schmba mult datele obtinute?
Nici eu, niciodată. Am mers vara cu o Vitara ca a mea cu CrossClimate. La 35 de grade în curbe se simțea ca o amibă/râmă. Cine și-a luat însă le laudă toată ziua, n-am auzit de la niciun proprietar păreri de rău.