Autor Subiect: Comportament rutier Vitara  (Citit de 8002 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline FlorinSuzuki

Re: Comportament rutier Vitara
« Răspuns #30 : 21.Mai.2019, 02:18:34 p.m. »
Un rezultat onorabil pentru Vitara la testul de stabilitate:

https://www.autoexpert.ro/test-stabilitate-10-suv-uri-mici-probleme-pentru-dacia-duster-si-ford-ecosport/

Mereu am sustinut ca Vitara este o masina "cinstita" la pretul ei.  B-)
  • Suzuki Vitara Facelift 1.4 Luxus AT AllGrip Solar Yellow / Black

The following users thanked this post: ntire2000, toma, ambmihai

Offline ntire2000

« Răspuns #31 : 22.Mai.2019, 12:35:05 a.m. »
Din rezultatele prezentate eu vad Vitara ca o optiune buna de alergat cu politia pe urme.  :baston:
La testul ala cu jaloane s-a prezentat exceptional.  :-))

PS: mai mult decât pertinente comentariile la articol.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #32 : 22.Mai.2019, 08:27:36 a.m. »
Un rezultat bun pentru Vitara. Mi-a placut articolul
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline rzv

« Răspuns #33 : 22.Mai.2019, 10:12:31 a.m. »
Da, rezultat neasteptat de ok pt Vitara. Inca o data ma bucur ca am facut alegerea asta. Fiind masina pt sotie si copii a primat siguranta Vitarei si look-ul general in locul performantelor offroad ale noului Dusterului si interiorului cam muncitoresc.

Un test tehnic, care nu are nimic de-a face cu criteriile de utilizare a majoritatii userilor dar care pot face diferenta in cazuri extreme....

Eu cand am trecut cu 50 km/h peste un limitator de viteza si am franat brusc-anuntand in avans intentia- de la 50-60km/h la 0 in timpul drive testului, am fost amenintat ca voi fi dat jos de la volan....dupa ce donsoara de la vanzari si-a plasat cucuiul strategic ,marcat fortat decolteul cu o dunga si recules carnita din centura....
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline katalanu

« Răspuns #34 : 22.Mai.2019, 10:25:56 a.m. »
PS: mai mult decât pertinente comentariile la articol.

Autoexpert.Ro si Turatii.ro au de obicei teste si comentarii foarte obiective din ce am observat. Pentru cine n-a vazut...desi sunt destul de vechi...cred ca sunt cele mai complete prezentari de pe net pentru Vitara, Sx4, Jimny, Swift

https://www.youtube.com/playlist?list=PLOjStLvVG3jVTKUTyPzT8dy2bBf0RBcTo
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

The following users thanked this post: FlorinSuzuki

Offline enicky

« Răspuns #35 : 22.Mai.2019, 11:24:20 a.m. »
...Eu cand am trecut cu 50 km/h peste un limitator de viteza si am franat brusc-anuntand in avans intentia- de la 50-60km/h la 0 in timpul drive testului, am fost amenintat ca voi fi dat jos de la volan....dupa ce donsoara de la vanzari si-a plasat cucuiul strategic ,marcat fortat decolteul cu o dunga si recules carnita din centura....
  Asta este deja un test extrem. Dar care nu prea vad cu ce te ajuta, atata timp cat nu-l faci in mod organizat, in poligon, cu masuratori... :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline smiley

« Răspuns #36 : 22.Mai.2019, 11:39:46 a.m. »
@rzv  Eu sunt curios la acest test cu frana peste limitator la 50 km/h, ce ai incercat sa afli ?

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline FlorinSuzuki

« Răspuns #37 : 22.Mai.2019, 11:44:05 a.m. »
....dupa ce donsoara de la vanzari si-a plasat cucuiul strategic ,marcat fortat decolteul cu o dunga si recules carnita din centura....

@rzv  Eu sunt curios la acest test cu frana peste limitator la 50 km/h, ce ai incercat sa afli ?

Daca "donsoara de la vanzari" are silicoane sau nu. >:)
  • Suzuki Vitara Facelift 1.4 Luxus AT AllGrip Solar Yellow / Black

Offline rzv

« Răspuns #38 : 22.Mai.2019, 01:29:03 p.m. »
 :-? WOA... cate divergente de la un post si nimic legat de testul in discutie....
Pai singurul test urmarit de maine era franarea pe ud. Realizata conform explicatiei din postul initial ,pregatita si anuntata in prealabil....dar se pare ca nu m-a crezut donsoara dupa mica plimbare controlata ca am piciorul asa greu....
Saritul peste limitator a fost involuntar, ne holbam cum NU se conecteaza telefonul donsoarei la tableta din bord....si hap limitatorul...

Probabil ca nu ati inteles asta din postul initial sau nu am fost eu chiar explicit....sunt putin plecat,dar nici chiar cat sa rup o masina sa vad cum topaie....

Cand am fost la test drive de gura consoartei stiam de la ceva amici din presa de profil auto ca Vitara sta prost la puntea spate(care nu este chiar o minune a tehnicii moderne si au dreptate cu asta) si la partea de offroad . Nu aveam nici un gand sa cumpar dar sotia a insistat ca-i place mult....dupa, masina ne-a placut, chiar daca am mers cu ea doar 15-20km atunci....

Si ca sa inchidem eventualele discutii extra, da - clar testarea se face in mod organizat si cam ca cea din descriere. singura adnotare la testul descris aici este ca, pentru acuratete perfecta ar fi trebuit ca toate masinile sa aiba aceleasi gume, diferentele de galosi infuentand destul de mult comportamentul in atare situatii limita....si asta nu a fost recunoscand si dumnealor ca una din masini avea ceva gume bune la tot dar la nimic in special care au penalizat grav respectiva masina.
Si tot ca idee, nu toti suntem la fel,nu conducem la fel si nu facem acelasi lucru cu masinile. Eu, de exemplu am luat vitara doar pt ca ii place nevestii si pt punctele luate la testele de siguranta . Acum sunt multumit de alegere si chiar imi place sa o mai conduc cateodata....cand o mai prind. Posesoarea-i toata un zambet permanent cu masina sta ceea ce este muuult mai important decat rabla in sine.....
Pe de alta parte, incerc sa va adaug 1-2 foto din galeria personala, ca tot incercam sa ne intelegem piticii unii altora....  =))

Am putin alta scara de valori la masini,asa ca scuzati va rog declaratiile care poate nu va plac sau par de neinteles.

• Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline Dogy

« Răspuns #39 : 22.Mai.2019, 01:39:44 p.m. »
Eu am inteles ca masinile testate au fost lasate cu anvelopele din fabrica. Sau asa ar fi logic - pana la urma, o testezi asa cum iti e livrata.
Conteaza cum primeste cumparatorul masina cand o cumpara - si asta trebuie testat. Ca dupa aia ii pune cumparatorul alte anvelope, mai bune sau mai proaste, e treaba lui si evident ca se schimba comportamentul masinii.

Daca New Vitara s-a comportat asa de bine cu Continental Eco, inseamna ca rezultatele ar fi si mai bune cu Continental Sport Contact 5, de exemplu.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip