WOA... cate divergente de la un post si nimic legat de testul in discutie....
Pai singurul test urmarit de maine era franarea pe ud. Realizata conform explicatiei din postul initial ,pregatita si anuntata in prealabil....dar se pare ca nu m-a crezut donsoara dupa mica plimbare controlata ca am piciorul asa greu....
Saritul peste limitator a fost involuntar, ne holbam cum NU se conecteaza telefonul donsoarei la tableta din bord....si hap limitatorul...
Probabil ca nu ati inteles asta din postul initial sau nu am fost eu chiar explicit....sunt putin plecat,dar nici chiar cat sa rup o masina sa vad cum topaie....
Cand am fost la test drive de gura consoartei stiam de la ceva amici din presa de profil auto ca Vitara sta prost la puntea spate(care nu este chiar o minune a tehnicii moderne si au dreptate cu asta) si la partea de offroad . Nu aveam nici un gand sa cumpar dar sotia a insistat ca-i place mult....dupa, masina ne-a placut, chiar daca am mers cu ea doar 15-20km atunci....
Si ca sa inchidem eventualele discutii extra, da - clar testarea se face in mod organizat si cam ca cea din descriere. singura adnotare la testul descris aici este ca, pentru acuratete perfecta ar fi trebuit ca toate masinile sa aiba aceleasi gume, diferentele de galosi infuentand destul de mult comportamentul in atare situatii limita....si asta nu a fost recunoscand si dumnealor ca una din masini avea ceva gume bune la tot dar la nimic in special care au penalizat grav respectiva masina.
Si tot ca idee, nu toti suntem la fel,nu conducem la fel si nu facem acelasi lucru cu masinile. Eu, de exemplu am luat vitara doar pt ca ii place nevestii si pt punctele luate la testele de siguranta . Acum sunt multumit de alegere si chiar imi place sa o mai conduc cateodata....cand o mai prind. Posesoarea-i toata un zambet permanent cu masina sta ceea ce este muuult mai important decat rabla in sine.....
Pe de alta parte, incerc sa va adaug 1-2 foto din galeria personala, ca tot incercam sa ne intelegem piticii unii altora....
Am putin alta scara de valori la masini,asa ca scuzati va rog declaratiile care poate nu va plac sau par de neinteles.