Autor Subiect: Lumina in portbagaj  (Citit de 15653 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline FritzVonSpritz

Re: Lumina in portbagaj
« Răspuns #90 : 18.Ian.2019, 08:43:31 p.m. »
Lanterna mica era în ofertă la fel cu cele 2 variante de lanterne de lucru (o var cu 2 lanterne că cea din poză-baterii AAA și a doua var. cu o singura lanterna mai mare și alimentare cu baterii AA). Eu nu am prins lanterna breloc de loc. Recomandarea mea este sa mai cauți și la alt Lidl(Cluj parca) sau posibil săptămâna viitoare am văzut că aduc ceva de auto la Kaufland.

Lasa, ca nu e stress......Am zis ca inca nu am masina, cand oi avea-o , voi cauta
Poate o sa dau un ochi si pe la Praktiker,  Kaufland, poate Dedeman, .....gasesc eu ceva sa imi convina, insa inainte trebuie sa vad cum o  fixez, atarn, sau ce alte variante am, la concret, pe masina
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline LAURENTIU.S

« Răspuns #91 : 18.Ian.2019, 08:57:32 p.m. »
Apropos la Kaufland au și un fel de lampa cu 3 seturi de leduri pentru interiorul dulapuri dressinguri tot cu baterii AA.E o idee iar cu prinderea mă gândeam la o varianta cu Sky!!
  • Ignis 1.2 GLX Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #92 : 19.Ian.2019, 12:32:34 a.m. »
   La un centru de montat alarme se poate trage un cablu de la plafoniera si monta o lampa/bec led in portbagaj. Lampa se va aprinde la deschiderea porbagajului. Cel putin eu asa am rezolvat problema. Vezi in jurnal.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #93 : 19.Ian.2019, 08:42:20 a.m. »
Si lampa de unde ai luat-o ? Poti pune o poza cu ea, pt. ca la dealer-ul unde am întrebat nu mi-au gasit nici pt. Vitara nici pt. S-Cross (care, cred eu, s-ar potrivi in lăcașul din portbagaj.

Offline LAURENTIU.S

« Răspuns #94 : 19.Ian.2019, 08:54:52 a.m. »
Da chiar @enichy, de unde ai luat lampa? Poți pune o poză cu ea sau poate un cod de produs?
  • Ignis 1.2 GLX Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #95 : 19.Ian.2019, 05:00:08 p.m. »
Si lampa de unde ai luat-o ? Poti pune o poza cu ea, pt. ca la dealer-ul unde am întrebat nu mi-au gasit nici pt. Vitara
  Ce ma puneti voi sa caut ! Uite, am gasit : http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6600.50
 La Gamamag unde am pus si xenonul o aveau :  http://gamamag.ro/products/-SET-LEDURI-POZITIE-WATERPROOF-.html
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #96 : 19.Ian.2019, 09:41:34 p.m. »
Credeam ca ai ceva de la Suzuki.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #97 : 13.Feb.2019, 05:14:04 p.m. »
De maine reapare lampa cu led in oferta la Lidl.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline tibanul

« Răspuns #98 : 18.Mar.2019, 04:53:40 p.m. »
Am comandat prostia asta, va anunt cat e de buna in vreo luna.
  • Ignis GLX 4WD Mineral Grey Metallic

The following users thanked this post: gabineg, duculetu

Offline aavii

« Răspuns #99 : 18.Mar.2019, 05:18:25 p.m. »
Am comandat prostia asta, va anunt cat e de buna in vreo luna.
Jur ca nu ai inima daca nu zici de unde :) Caut de mult asa ceva pentru montat in interior sa am lumina ambientala la picioare
Momentan am o banda de led prinsa sub scaune legata la sistemul de lumini in praguri dar e o problema cu firul acolo ca se vede urat. De asemenea e o problema cu lumina care nu e disipata de acel capac de plastic si e cam directionala. Deci vreau si eu asa ceva !!!
  • Suzuki Vitara S grade