Autor Subiect: Lumina in portbagaj  (Citit de 15654 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline tibanul

Re: Lumina in portbagaj
« Răspuns #80 : 19.Dec.2018, 01:25:43 a.m. »
Mi se pare de bun simti o lampa in portbagaj. Offff :(
  • Ignis GLX 4WD Mineral Grey Metallic

Offline LAURENTIU.S

« Răspuns #81 : 17.Ian.2019, 07:56:11 p.m. »
Salutare tuturor!
Pentru cei care doresc lampa au ofertă la Lidl, 2 buc la 19,99 lei . Am luat în seara aceasta pentru a rezolva problema. Apropos recomandarea dealerului a fost de pus lampa în portbagaj nu la service ci la cei care montează alarme(exemplu Viper) pentru că știu mai multe pe electrice. :D
  • Ignis 1.2 GLX Allgrip

Offline f.cristi

« Răspuns #82 : 17.Ian.2019, 08:36:44 p.m. »
Asa mi-au recomandat si mie. Trebuia sa gasesc lampa insa si, desi mi se pare ca s-ar potrivi orice lampa de Suzuki, cei din service n-au reusit sa-mi dea sau sa-mi gaseasca un cod de piesa. Ma intrebam daca trebuiau sa faca o reparatie dupa un accident, sa zicem, ce faceau, lasau gaura in portbagaj in loc de lampa ?
Poti sa pui o poza cu lampa de la Lidl ? Am si eu una tot din Lidl luata mai de mult dar mi se intampla des s-o uit aprinsa, obisnuit involuntar sa se stinga singura.

Offline LAURENTIU.S

« Răspuns #83 : 17.Ian.2019, 09:40:52 p.m. »
Cristi uite mai jos o poză. Am probat-o și are o lumină foarte puternică. Singura problemă că o s-o cu banda dublu adezivă pe ușă sau capacul portbagajului.
  • Ignis 1.2 GLX Allgrip

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #84 : 17.Ian.2019, 11:04:34 p.m. »
@LAURENTIU.S  Ti le pui pe amandoua, sau una o dai altui suzucar?
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline LAURENTIU.S

« Răspuns #85 : 18.Ian.2019, 11:11:29 a.m. »
@ FritzVonSpritz
Îmi pare rău! Dar după ce am pus-o în funcțiune pe prima, cea de a doua a arestat-o soața pentru mașina ei. Sincer as fi vrut cu cea de a doua sa rezolv cum va și lumina pentru bancheta din spate, mai ales atunci când pui ceva cumpărături și ajungi pe întuneric acasă.
  • Ignis 1.2 GLX Allgrip

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #86 : 18.Ian.2019, 06:42:31 p.m. »
@ FritzVonSpritz
Îmi pare rău! Dar după ce am pus-o în funcțiune pe prima, cea de a doua a arestat-o soața pentru mașina ei. Sincer as fi vrut cu cea de a doua sa rezolv cum va și lumina pentru bancheta din spate, mai ales atunci când pui ceva cumpărături și ajungi pe întuneric acasă.

Nu, nu de aia te-am intrebat, ca imi trebuia si mie una, costa mai mult trimiterea decat marfa. Eu inca nu am masina si nu cumpar potcoava inaintea calului, teoretic. Si daca o fi sa nu am lumina in portbagaj, sper ca ma descurc cu iluminatul stradal sau cu lanterna telefonului. Eram doar curios ce faci cu doua! :)))))))))
Sa le folosesti sanatos.

Offline LAURENTIU.S

« Răspuns #87 : 18.Ian.2019, 07:30:03 p.m. »
Mulțumesc de urare, dar să știi că tipul ăsta de lanterne(de lucru) sunt bune în multe situații nu numai pentru portbagaj. Spre exemplu ceva de genul asta(cu magnet și cîrlig) am pe spatele de la ușă metalică de la intrare în casă, luată de la Dedeman acum vreo trei ani. Seară frumoasă!
  • Ignis 1.2 GLX Allgrip

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #88 : 18.Ian.2019, 08:10:21 p.m. »
Stii care e faza faina ?  Ca eu am mers azi la Lidl, sa le vad pe viu cum arata, dar nu au asa ceva, am intrebat, dar nu stia vanzatoarea respectiva despre articol
Oare or fi diferente de marfa primita sau promotii intre orase, ce e la Craiova de exemplu sa nu fie la Cluj ? Ca ma indoiesc ca s-au vandut ieri toate
Insa am vazut o chestie interesanta, o lanterna mica, cam cat degetul aratator si avea un lantisor si un rotund de ala de agatat, la chei sau la gaica pantalonilor ........poate imi iau de aia, insa nu stiu unde o atarn :))))))))

Offline LAURENTIU.S

« Răspuns #89 : 18.Ian.2019, 08:27:52 p.m. »
Lanterna mica era în ofertă la fel cu cele 2 variante de lanterne de lucru (o var cu 2 lanterne că cea din poză-baterii AAA și a doua var. cu o singura lanterna mai mare și alimentare cu baterii AA). Eu nu am prins lanterna breloc de loc. Recomandarea mea este sa mai cauți și la alt Lidl(Cluj parca) sau posibil săptămâna viitoare am văzut că aduc ceva de auto la Kaufland.
  • Ignis 1.2 GLX Allgrip