Autor Subiect: Lumina in portbagaj  (Citit de 15656 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ignis 2017

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Bucuersti
Lumina in portbagaj
« : 28.Iul.2017, 02:19:12 p.m. »
La noul Ignis GLX exista lumina in portbagaj, sau este instalat cablajul si/sau lampa macar?
  • Ignis

Offline duculetu

Re: Lumina in portbagaj
« Răspuns #1 : 31.Iul.2017, 11:10:31 a.m. »
Din ce am vazut eu nu exista iar cablurile sunt sanse mari sa nu fie trase. Stiu ca am citit odata o disccutie despre cineva care voia sa isi puna priza in portbagaj si la modelul sau (australian sau indonesian) nu avea standard iar deranjul e mare sa iti tragi tu cabluri. Cel mai bine intreaba un dealer care poate afla.

Offline enicky

« Răspuns #2 : 31.Iul.2017, 08:52:52 p.m. »
La noul Ignis GLX exista lumina in portbagaj....
      La varianta de echipare de top incluzand led-uri fata spate, etc. etc. ar trebui sa fie si lumina in portbagaj;  parca in partea stanga sus in portbagaj se vede, pe site-ul Ignis.
      Pe acest forum, pe care banuiesc ca l-ai citit integral(!!!!), cel putin capitolul Ignis, ai observat cat de "multi" membri posesori de  New Ignis sunt  !
      Cred ca cel mai bine era cred eu, cu un simplu telefon, sa intrebi la un dealer. :dknw: Si la cate e de mare portbagajul lui Ignis..... :-))
« Ultima Modificare: 31.Iul.2017, 10:46:44 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #3 : 31.Iul.2017, 10:17:02 p.m. »
Parca e vorba de marime....

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #4 : 31.Iul.2017, 10:29:47 p.m. »
Dacă culisezi bancheta spre față portbagajul are 260l,  adică cu doar 15l mai mic ca la clasicul SX4. Cu bancheta maxim în spate are doar 204 l, dar în nici o variantă nu luminează noapte ca un licurici. De unde ideea că un portbagaj mai mic nu are nevoie de bec iar la unul mai mare nu e suficient becul montat de producător și trebuie înlocuit eventual cu unul cu led? În ambele cazuri noaptea e la fel de întuneric.

Offline f.cristi

« Răspuns #5 : 07.Aug.2017, 11:42:10 a.m. »
A gasit cineva vreo solutie pt. a monta iluminare in portbagaj ? Bine, trebuie si contactul...
Cred ca cel mai simplu ar fi cu o lampa cu led care sa apasa direct pe ea.

Offline enicky

« Răspuns #6 : 07.Aug.2017, 06:57:29 p.m. »
    Din cei peste 2-3 posesori de new Ignis de pe forum, se pare ca nu intereseaza pe nimeni subiectul. :)
    In situatia in care la deschiderea hayonului se aprinde lumina in cabina, atunci se poate trage fir pe sub tapiterie de la plafoniera in portbagaj si monta o lampa. Situatia s-a regasit la Vitara Cool. Ar mai fi varianta de legatura de la intrerupatorul usii din spate(daca nu merge prima) dar atunci pt. a se aprinde lumina in portbagaj trebuie deschisa usa cu pricina(asta pt. a se evita gaurirea caroseriei).
    Ma rog, intrebarea se pune pe forum si nu la dealer care stie exact daca exista si la ce model, aceasta lampa in portbagaj. :-j
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cristianvasuica

« Răspuns #7 : 07.Aug.2017, 09:30:24 p.m. »
Salutari, eu am Ignis GL+ si nu am lumina in portbagaj, dar exista locasul pentru bec, sau cel putin asa cred ca este destinat iluminatului. Din ce am cautat pe net se pare ca locasul respectiv este prezent si pe glx-versiunea Australia, dar totusi m-as astepta ca la echiparea de top sa fie iluminat portbagajul. Poza o gasiti aici: https://res.cloudinary.com/carsguide/image/upload/f_auto,fl_lossy,q_auto,t_cg_hero_large/v1/editorial/2017-Suzuki-Ignis-GLX-SUV-orange-Tim-Robson-1200x800-%2812%29.jpg.

In momentul in care deschid oricare din usi (si portbagajul) se aprinde lumina interioara, deci nu cred ca ar fi foarte dificila montarea beculetului in portbagaj, numai daca nu este cablaj acolo ar face lucrurile mai grele.
@ignis 2017, poate ii adresezi o intrebare colegului @Zatarra22 care e posesor de GLX ;)
  • Matiz & Suzuki New Ignis GL+ 2WD Flame Orange

Offline enicky

« Răspuns #8 : 07.Aug.2017, 09:38:26 p.m. »
..., eu am Ignis GL+ si nu am lumina in portbagaj, dar exista locasul pentru bec,
....In momentul in care deschid oricare din usi (si portbagajul) se aprinde lumina interioara,
    In aceste conditii, este clar ca GLX are lumina in portbagaj. Versiunea din Australia clar n-are treaba cu EU, asa ca este putin probabil sa fie cablaj in zona.
    Cea mai eficienta solutie este tras cablaj de la plafoniera.

Offline duculetu

« Răspuns #9 : 08.Aug.2017, 08:26:40 a.m. »
Pe GLX-ul de la Autonet Bucuresti nu avea lumina desi avea locasul ala. Nici priza si nici inchidere oglinzi din buton. Parca (nu mai gasesc) se discuta pe forums ca daca nu are lumina, cel mai probabil nici cablurile nu sunt trase

31.Aug edit: Pana la urma are sau nu? :)
« Ultima Modificare: 31.Aug.2017, 02:06:06 p.m. de duculetu »