Autor Subiect: Modul pentru plierea oglinzilor si ridicarea geamurilor la inchiderea masinii  (Citit de 66230 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dacbuc

Mai bine cumperi varianta completa si nu conectezi mufa de oglinzi daca nu vrei plierea lor.
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline shpeedy

Pentru amatorii acestui modul de ridicare geamuri pentru SX4 Classic, sa tina cont ca - spre deosebire de modulele pentru S-Cross si New Vitara (sau cel putin asa am inteles de la colegi si asa am vazut in filmulete) - pentru SX4 Classic nu e chiar plug&play, fiind necesara si legarea (lipire&protectie) a doua fire la masa+semnal inchidere centralizata (recunosc ca inca n-am localizat unde sa leg firele respective)...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Floorian2004

Comandat pe 23.09.2019 modulul pentru oglinzi și geamuri 47, 99 $ - 3 reducere, pt SX 4 S-cross 2018.
Întrat în tara la  BSI Buc. via Suedia pe 15.10, repartizat la oficiul de cartier avizat și ridicat 18.10.  Montat pe loc. Funcționează corect. Pliază oglinzile și ridica geamurile pe rand câte doua, care sunt lăsate jos, la inchiderea masinii  din telecomanda sau butonul de pe portiere. Coboară toate geamurile complet sau numai 2 cm cu combinatia butoanelor telecomenzii când mașina e închisa. Dacă acționarea geamurilor este blocata din butonul de pe portiera șoferului acestea nu se mai ridica la inchiderea masinii.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1,4 AT Allgrip

The following users thanked this post: gabineg

Offline petrikz

Am comandat si eu modulul la inceput lunii Octombrie si a ajuns ieri, l-am montat si spre surpriza mea nu mergea impulsul la sofer si butonul de blocare a masinii. Daca este cazul, nu trebuie sa va speriati ca doar trebuie sa impingeti mai bine mufa care intra in modul pana se aude click, la fel si cu celelalte mufe.

Partea de impuls pe geamul de sofer a fost mai ciudata, in sensul ca nu imi mergea si pe restul geamurilor era okey. Trimitand un mesaj vanzatorului am rezolvat treaba: trebuie ridicat geamul timp de 20secunde in sus, dupa care dat jos si cu aceeasi comanda tinut jos timp de 20s ( se aude un click ceva si aici cand e ridicat dar si cand este coborat). Dupa care isi revine impulsul pe partea de sofer.
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 2WD 2018, Renault Symbol 1.5dci 2007
Simplicity is the ultimate sophistication.

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, NicNic

Offline dacbuc

Partea de impuls pe geamul de sofer a fost mai ciudata, in sensul ca nu imi mergea si pe restul geamurilor era okey...

Modulul chinezesc se ocupa doar de functia impuls a celorlalte 3 geamuri. De geamul sofer se ocupa modulul existent in manerul usii. Prin deconectarea cablajului si inserarea modulului chinezesc se pierd setarile modulului original care se reinitializeaza prin manevrele prezentate de tine.

Daca nu ma insel, aceste setari se pierd de exemplu si la schimbarea bateriei.

The following users thanked this post: miocrl, gigel, trl

Offline petrikz

@dacbuc da, eu am primit modulul fara alte instructiuni si am cautat un montaj pe youtube (cam rapid) dar intelegi cum sta treaba. Iar cu partea de reinitializare nu am observat ce-i drept, nu am stat sa iau la puricat topicul.

Ca si idee, merita toti banutii si sper sa mai gasesc chestii utile de pe la ei.  >:)
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 2WD 2018, Renault Symbol 1.5dci 2007
Simplicity is the ultimate sophistication.

Offline dacbuc

Perfect de acord!

Uita-te si la modulul OBD Speed Lock.

Offline Ash

Salut,

Mai poate posta cineva linkul pentru modulul de ridicare geamuri + pliere oglinzi?

Sau daca are cineva de vanzare sunt interesat

Stima
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline Adysan

Salutare, urmeaza sa mi vina o Vitara Passion, All grip si as dori sa mi pun si eu modulul de inchidere geamuri, colegii care si au pus pana acum, pot spune daca sunt inca ok acele module?
  • Suzuky Vitara mild hibrid, 1.4, Passion, Allgrip

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Cred că eu am pus primul, coafura rezistă, e ca-n prima zi. :)
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT