Autor Subiect: Modul pentru plierea oglinzilor si ridicarea geamurilor la inchiderea masinii  (Citit de 66229 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Asta-i unul din riscurile modificarilor! Daca o lasi stock ai mai putine sanse sa se defecteze ceva! Cum umbli si faci modificari, sansele ca mai tarziu sa nu mai mearga ceva cresc considerabil! Am patit-o cu alta masina si  cred in ideea emisa mai sus. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa facem modificari ci doar ca trebuie mare atentie cand sunt facute!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
S-ar putea sa nu aibă legătură cu modulul.
La Honda există o procedură de activare/ dezactivare a funcției, ceva de tipul geam complet deschis/ închis urmat de apăsare prelungă a butonului în același sens (deschidere/ închidere). Nu m-aș mira să fie și la suzu la fel.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline Girbil

Fiind patit, zic sa te mai joci cu mufele, in special cea mai groasa dintre ele. Intra si ies foarte greu. Si la renault se reseteaza geamurile cand scoti bateria, dar la suzi nu a fost nevoie sa ii fac asa. E vorba de cursa completa + 2-3 secunde cu butonul tinut apasat in aceeasi directie.
  • Vitara S 1.4 AT 2016

Offline Meltdown

@ariciul momentan, avantajele depășesc dezavantajele.

@Girbil faza este că incuierea ușilor merge. Dacă nu mergeau in tandem, mai ziceam și eu.

@Girbil și @bekxy s-ar putea să aveți dreptate. La opel după ce scoteam bateria, trebuia să țin 10 secunde pe buton să se reactiveze impulsul.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline Girbil

Eu tin minte ca au fost doua tipuri de manifestari din cauza mufei: o data nu-mi mergea doar impulsul la sofer, pe urma, cand am mai tras eu de mufa/miscat de masina, nu-mi mergea nici impulsul, nici lock-ul usilor. Intr-un final am impins mai bine de ele si e totul ok acum. De asta ma gandesc si sper ca nici la tine nu este ceva mai grav decat mufa. Stiu ca iti dau impresia ca sunt bagate, dar daca te uiti mai bine, mai au cursa pana la click. De fapt, cred ca sunt putin supradimensionate mufele de intra foarte greu. Tin minte ca si eu am impins si tras de ele relativ fortat. Cu grija, totusi, sa nu tragi de fire, sa se rupa alea. Spor.
  • Vitara S 1.4 AT 2016

Offline Meltdown

@Girbil Multumes mult pentru feedback. Ma ajuta mult informatiile tale.

Tinand cont ca a mers pana la un punct(pana am dat prin hartoape) si acum nu mai merge geamul soferului(impulsul), eu zic ca este de la mufa nebagata bine.

Cand o sa mai am timp o sa mai desfact odata si o sa mai imping.

Dar trebuie sa am timp.

Momentan nu este asa deranjant si pana la urma merg geamurile.

Daca scot astia un V2 care sa rezolve problema, probabil mi-l comand.

@Girbil tu de care mufa groasa zici ? Aia lata de intra in modul sau aia care intra direct in fata de usa si se baga orizontal ?

Si ca fapt divers, acum nu se mai inchide capacelul acela peste surub(cel care este ca o usita). Nu ca ar fi mare deranj.

Offline Girbil

Asta neagra. Din ce tin eu minte, nu l-am infipt intr-o mufa prinsa de caroserie, parca era o mufa care atarna. Dar nu bag mana in foc.

Cand ajungi la ele, impinge si de fire, usor spre mufa, cumva sa impinga pinii aia in mufa mai bine, poate nu sunt infipte bine.

N-am problema cu capacelul ala, dar, da, il vad destul de fragil.

P.S. am imprumutat poza unui coleg ca nu am de la modul
  • Vitara S 1.4 AT 2016

The following users thanked this post: Meltdown

Offline Meltdown

@Girbil Sarumana.

Am sa imping de tot si toate.

Offline dacbuc

A luat cineva modulul care actioneaza doar geamurile (fara pliere oglinzi)?. Pretabil asadar celor cu Passion sau Cool.

Cel de aici nu pare a avea mufele corespunzatoare si nici nu se mentioneaza functia de deschidere partiala a geamurilor.
https://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-Car-Auto-Power-Window-Closer-Closing-Open-Remote-Control-For-Suzuki-Vitara-2016/2227171_32795724287.html?spm=2114.12010108.1000023.2.79302937caJ2Ob

Daca nu il are nimeni, il intreb pekinez...
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline dacbuc

Re: Accesorii noua Vitara
« Răspuns #69 : 28.Iun.2018, 01:02:49 p.m. »
Rog si eu aici colegii care si-au montat modulul de pliere oglinzi si ridicare geamuri la incuiere, sa imi spuna daca au comandat cu totii acelasi model.
Vad pe Aliexpress 2 modele diferite, si ambii chinezi insista ca nu merg pe Vitara fara pliere oglinzi.
Eu caut unul care sa stie si functia de aerisire 2cm, intrucat vad ca mai nou aceasta pare a nu mai fi implementata.
Multumesc.
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip