Autor Subiect: Modul pentru plierea oglinzilor si ridicarea geamurilor la inchiderea masinii  (Citit de 66212 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ash

Cand vor fi 4000de grade afara sa vezi ce bine e cand poti aerisi masina de la distanță
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline Girbil

Da, la asta nu m-am gandit. O idee buna. Ms   :D
  • Vitara S 1.4 AT 2016

Offline Meltdown

Am dat si eu comanda de acest modul.

Vroiam sa il montez la be-loud odata cu insonorizarea, dar probabil voi ajunge sa il montez eu singur dupa, deoarece vad ca inca nu a plecat din china modulul.
Am trusa speciala de scos trimuri/panouri etc deci nu imi fac mari probleme.

@bekxy @TVS @adita80 @kellogs
Ce vroiam sa va intreb: Cum ati asezat modulul. L-ati lasat sa atarne in fire sau l-ati lipit de fata de usa ?
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline Girbil

Are în pachet și o banda dublu adeziva. Eu am identificat 2 locuri in care încape drăcia, până la urmă am pus în partea de jos, capătul ușii, cum ar veni. Mai este un loc mai sus de asta, dar nu am reușit să-l potrivesc satisfăcător. Nu sfătuiesc să-l lași atârnat, greierași și alte zdrăngăneli.
  • Vitara S 1.4 AT 2016

The following users thanked this post: Meltdown

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Şi eu tot cu bandă l-am lipit, parcă undeva deasupra buzunarului.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline adita80

Cu banda dublu adezivă este lipit si la mine in partea de jos a uși ..
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline Meltdown

Am găsit și siguranța

Offline Meltdown

Am gasit si un video are arata pas cu pas cum se face demontarea usilor. Pare mai complet decat ce am gasit pana acum. Are si subtitrari.

https://youtu.be/AzkPbJY1dAA?t=4m27s

Cum fac EMBED la video ?

Offline rexkrokiDAU

Se face automat dacă copiezi link-ul din share video

Offline JMu

O întrebare scurtă la cei care au deja montat modulul - în toate "prezentările" de până acum văd că încuie/descuie cu butoanele de pe telecomanda. Dacă încui/descui de la butonul de pe ușă, mai funcționează cum trebuie modulul pentru geamuri și oglinzi? De fapt mai mult partea de oglinzi mă interesează, deschiderea geamurilor de la distanță nu îmi prea e utilă mie.
Mulțam.

L.E. - văd în filmulețul ăsta că merge și de pe ușă. Dar pot să folosesc doar (de)plierea oglinzilor?  Adică dacă încui/descui normal se întâmplă ceva? Că nu vreau să cobor și geamurile...
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

The following users thanked this post: Negoescu Ovidiu