Autor Subiect: Modul pentru plierea oglinzilor si ridicarea geamurilor la inchiderea masinii  (Citit de 66209 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
15% reducere pe 11.11: https://www.aliexpress.com/store/2227171/search?origin=y&SearchText=suzuki

Şi reducerea e pe bune, nu e de tipul "scumpim azi, ca să avem de unde reduce mâine".
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline MBL

Am recitit tot topicul dedicat acestui modul și nu sunt lămurit cu un lucru. La descuierea mașinii, obligatoriu deschide geamurile? Adică la o singură apăsare pe unlock, nu pe alte combinații.
  • Vitara Passion 1.6VVT AllGrip MT

Offline Ash

Nu,pentru coborat geamuri e combinatie de taste sau apasat lung
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline MBL

Aha, mulțumesc.
  • Vitara Passion 1.6VVT AllGrip MT

Offline Girbil

Mi-a venit modulul si mie ...am profitat de reducerea de bf...acum trebuie doar timp si curaj cu fetele de usi...am mai incercat eu la o alta masina si-am rupt niste cleme ...ceva sfaturi? Am urmarit filmuletul din topic, dar presupun ca nu  sunt doar 2 suruburi si restul cleme...
vad TVS mentioneaza ca devin toate geamurile cu impuls la comanda de pe usa soferului... Daca asa e, e un sideeffect binevenit. Salutare.
  • Vitara S 1.4 AT 2016

Offline kellogs

...ceva sfaturi? Am urmarit filmuletul din topic, dar presupun ca nu  sunt doar 2 suruburi si restul cleme...

Ba chiar asa is. Eu le-am scos si pus la loc pe toate fara vreo scula speciala, insa am facut treaba asta la alte temperaturi exterioare. Atata doar la fata usii soferului trebuie mai multa grija - trebuie desfacuti conectorii electrici. As face operatiunea ori in vreun garaj, dupa ce masina s'a incalzit, ori mai pe la primavara.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: Girbil

Offline TVS

Nu recomand scoaterea fetei de usa decât cu un levier din acela mic , de plastic si asa cum spune si colegul de mai sus, sa fie intr-o incinta cu minim 15 grade temperatura . Si confirm inca odată ca geamurile capată funcția de impuls cand sunt activate de pe USA șoferului .
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

The following users thanked this post: Girbil, trl

Offline Girbil

Ok, atunci mai astept nerabdator pana la primavara, poateiau si niste leviere de plastic de la chinezi. Va multumesc pentru sfaturi. Sarbatori fericite!
  • Vitara S 1.4 AT 2016

Offline adita80

A trecut o luna de la montajul modulului , totul funcționează perfect , nu face figuri încă la temperaturi mici ..
Sx4 S-cross Luxus 2017

The following users thanked this post: Girbil

Offline Girbil

Si eu am montat modulul respectiv acum vreo 3 saptamani.  Totul pare ok, la inceput m-am speriat putin, nu mai mergea lock-ul si geamul pe sofer nu avea impuls, celelalte aveau. Dar s-a dovedit ca nu am infipt eu bine o murfa. Am desfacut si am impins mai bine. Chinezul mi-a confirmat ca multi au avut scaparea asta. Face bine treaba, ridica geamurile, pliaza oglinzile. Nu am testat inca functia de deschidere geamuri din telecomanda... Nu vad cand mi-ar folosi asa ceva.
  • Vitara S 1.4 AT 2016